Brusel najnovšie chystá reguláciu splachovania záchodov, predchádzal tomu výskum za viac ako 100 000 EUR

wc
PHOTO: Ilustračné Flickr.

Vskutku, za boj proti (čoraz nejasnejšiemu) globálnemu otepľovaniu sa dá schovať prakticky akékoľvek obmedzenie slobody, či útok na peňaženky občanov. EÚ je v tom brilantný expert. Už sme tu mali absurdné obmedzenie výkonu vysávačov,  uplynul týždeň a prichádza ešte väčšia absurdita. Mysleli ste si, že sa regulácie vyhýbajú dvom najintímnejším miestam ľudského života – toaletám a posteli? Tak to prvé už nie je pravda. Brusel najnovšie chystá reguláciu splachovania záchodov. Samozrejme nie len tak od boku, predchádzal jej trojročný výskum splachovania za viac ako 100 000 eur. O environmentálnej regulácii sexuálneho života zatiaľ nevieme nič, ale po týchto skúsenostiach si môžete byť istí, že sa v Bruseli už dačo varí. Aj s patričným výskumom.

Takýto nápor byrokracie by zlomilo aj hrdinov Kafkových románov. Uvedomuje si to aj Brusel, preto vypísal tender na psychológa. Ten má vedúcim pracovníkom pomôcť pri problémoch s ich vlastnými úradníkmi.

Viac..  Martin Hojsík: Potrebujeme, aby aj priemysel na Slovensku využíval moderné technológie

Vo Venezuele vymysleli Ministerstvo šťastia, ktoré má zabezpečiť, aby obyvatelia boli šťastní

Byrokracia je nápaditá všade vo svete. Vo Venezuele milujú jednoduché riešenia. Nedostatok toaletného papiera nedávno vyriešili obsadením papierní armádou. Najnovšie vymysleli Ministerstvo šťastia. Jeho úradníci majú zabezpečiť, aby obyvatelia boli šťastní. Krásne a jednoduché. Podoba s Orwellovým Ministerstvom lásky je čisto náhodná.

Buďte po zvyšok týždňa šťastní, inak..!

Komentár pripravil Martin Vlachynský, INESS.

O red

Odporúčame pozrieť

Lagardová: Hospodársky rast v eurozóne by sa mal v priebehu roka 2024 zrýchliť

Hospodársky rast v eurozóne by sa mal v priebehu roka 2024 zrýchliť najmä v dôsledku …

Consent choices