európsky parlament
PHOTO: redakcia/Štrasburg.

Preplácanie viagry v europarlamente. Poslanci o ničom nevedia

európsky parlament
PHOTO: redakcia/Štrasburg.

ŠTRASBURG – Europoslancom vraj môžu preplatiť aj tabletku na sex! Napriek ich obrovským, aj desaťtisícovým platom, môžu prísť s bločkami z lekárne a dostanú peniaze. Na niektoré výhody europoslancov, týkajúce sa zdravotnej starostlivosti, upozorňoval už viackrát britský denník Daily Express. Zisťovali sme, či europoslanci túto pikantnú možnosť už využili.

O VIAGRE NECHCELI HOVORIŤ

Na otázku, či je pravda, že Európsky parlament prepláca europoslancom popri ich platoch ešte aj modrú tabletku, nechcel nikto odpovedať. „Musím už ísť. Začína sa zasadnutie, nemám čas,“ povedal jeden z europoslancov.

„Nájdite si prosím lepšiu tému, nájdite si prosím lepšiu tému,“ hovorí druhý. „To je nejaká novinka? Ešte som o tom nepočul, ale môže to byť užitočné,“ hovorí ďalší.

Nakoniec sa našiel aj europoslanec, ktorý sa k tejto téme postavil ako chlap a o potencii nemal problém rozprávať.„Ja osobne sa tomu len smejem. Tieto drobnosti ako také, to považujem za kolorit a vychádza to len z chýb, ktoré sa niekde realizovali,“ povedal podpredseda Európskeho parlamentu Oldřich Vlasák.

Viac..  Ján Figeľ: Slovensko a spojené brehy Atlantiku

MESZÁROŠ: ZATIAĽ SA ZAOBÍDEM BEZ VIAGRY

„Viagra? Nie, ešte som o tom nepočul a ani si nemyslím, že je to pravda. ja si vôbec nemyslím, že ju potrebujeme v našej dobre forme,“ povedal slovenský europoslanec Alajos Meszároš, ktorý rozprával v angličtine. Nespoznal totiž slovenskú televíziu. „Zatiaľ sa zaobídem aj bez viagry, ďakujem pekne,“ dodal už po slovensky.

Popri povzbudzujúcim tabletkám majú však naši europoslanci ešte jednu výhodu. Myslelo sa totiž aj na ich nežnejšie kolegyne. Tie si vraj môžu nechať preplatiť zväčšenie, alebo zmenšenie poprsia.

Viac sa dozviete na spravodajskom portáli www.noviny.sk.

O red

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices