Podľa New York Post má Putin rakovinu

putin
Vladimír Putin, ruský prezident. PHOTO: Flickr.

MOSKVA – Ruský prezident Vladimir Putin ponáhľa s inváziou na Ukrajine, pretože má údajne rakovinu a možno mu zostávajú tri roky života. Napísal to americký denník New York Post.

Kremeľ sa k týmto špekuláciám zatiaľ nevyjadruje. Denník poukázal na to, že v Bielorusku a v Poľsku sa už mesiace objevujú správy o tom, že ruský prezident trpí rakovinou miechy. Zdroje amerických novín vraj tvrdia, že ide o rakovinu pankreasu, teda o jedno z najagresivnejších nádorových ochorení.

Stereoidová šoková liečba

Prezidenta vraj lieči starý lekár z bývalého východného Nemecka, s ktorým sa Putin zoznámil, keď pôsobil v Drážďanoch ako agent sovietskej tajnej služby KGB. Lekár, ktorý má 84 rokov, vraj skúša rôzne terapie, vrátane „steroidovej šokovej liečby“, ktorá by vysvetľovala terajšiu prezidentovu tvár.

New York Post pripomína vyjadrenia britského vojnového veterána Crispina Blacka, ktorý sa teraz zaoberá okrem iného informáciami zo spravodajského prostredia. Black už začiatkom tohto roku napísal, že fámy okolo zdravotného stavu šéfa Kremľu „sa vrátili s ešte väčšou intenzitou“.

Viac..  E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Čistenie svedomia

Zlovestnou známkou je podľa Blacka prepustenie Putinovho väzeňského úhlavného soka Michaila Chodorkovského. „Niektorí naznačili, že si (Putin) čistí svedomie,“ napísal Black.

Niektoré zdroje podľa denníka New York Post tvrdia, že Putin má pred sebou len tri roky života a chce po sebe zanechať odkaz v podobe rozšírenia ruského územia, ako tomu bolo u cára Petra Veľkého alebo u Stalina.

Viac informácií sa dozviete na spravodajskom portáli www.noviny.sk.

O ram

Odporúčame pozrieť

Ivan Štefanec: Putin demaskoval Fica, Slovensko zažíva hanbu

Vladimir Putin počas svojej každoročnej veľkej tlačovej konferencie pochválil Fica s Orbánom. Podľa ruského prezidenta …

Consent choices