Pozvánka: Európski federalisti na Slovensku budú organizovať diskusiu o referende

10537441_591044347683816_1536906040402585997_nJe referendum potrebné, aby sme chránili tradičné hodnoty na Slovensku alebo je útokom na sexuálne menšiny? Prečo (ne)môže byť spolužitie osôb rovnakého pohlavia rovnocenné manželstvu muža a ženy? Je adopcia detí homosexuálnymi pármi ľudským právom alebo ide len o tlak zo strany Západu?

Príďte diskutovať v pondelok 2. februára 2015 o 17:30 hod. do kaviarne Gorila.sk Urban Space na Námestí SNP v Bratislave. Hosťami diskusie budú poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Martin Poliačik a hovorca Aliancie za rodinu Peter Kremský. Podujatie, ktoré moderuje Zuzana Stískalová a Norbert Kucharík, organizuje Únia európskych federalistov (UEF Slovakia). Organizátori zabezpečili priamy prenos naživo z podujatia prostredníctvom youtube-kanála.

„Staré indiánske príslovie hovorí, že manželstvo je ako plavba na kanoe. Muž sedí vpredu a vesluje, žena sedí vzadu, ale kormidluje. Čo by ste povedali nato, ak by v tom kanoe sedeli dve ženy alebo dvaja muži? Príďte s nami diskutovať do kaviarne Gorila na Námestí SNP v Bratislave v pondelok 2.februára 2015 na tému, ktorá v týchto dňoch hýbe Slovenskom. Veď možno práve ten váš hlas rozhodne.“ hovorí moderátor diskusie Norbert Kucharík

Viac..  Ženy musia mať plnú kontrolu nad svojimi sexuálnymi a reprodukčnými právami

Pripojte sa aj na sociálnej sieti Facebook a sledujte najnovšie informácie k pripravovanému podujatiu TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

 

 

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

nasilie

Europarlament schválil historicky prvé pravidlá EÚ o boji proti násiliu na ženách

Cieľom nových pravidiel je predchádzať rodovo motivovanému násiliu a chrániť jeho obete, najmä ženy a …

Consent choices