30 mladých ľudí môže stráviť 40 dni v Macedónsku

logostaz1Buď súčasťou medzinárodného tímu dobrovoľných žurnalistov. Mladiinfo pozývajú všetkých nadšencov športu a spravodajstva, aby sa zapojili do jedinečného projektu EVS Large Scale  – „ Let´s play Handball – Sport Volunteering Reporting.“

Projekt je výnimočnou príležitosťou pre 30 mladých žurnalistov z 15 európskych krajín stráviť 40 dni v Macedónsku (22. júl – 31.august 2015) nabitých súťažným duchom a spoluprácou jednotlivých tímov účasníkov, výsledkom ktorej bude zdokumentovanie tejto udalosti a získanie nových skúsenosti z oblasti spravodajstva a médii.

Účastníci musia byť prvýkrát na dobrovoľníckom projekte v rámci EVS skupiny a spĺňať podmienky jednotlivých profesijných skupín projektu ( žurnalisti, kameramani, fotografi, video editori, web editori a „social media guru“)

Všetci vybraní účastníci budú mať počas celého pobytu zabezpečené ubytovanie, vreckové, ako aj cestovné výdavky. Neváhaj ani minútu a pošli prihlášku do 25. februára 2015 na evs@mladiinfo.com. Dvaja vybraní uchádzači zo Slovenska pocestujú na túto jedinečnú akciu, buď jedným z nich!

Viac info pozri na TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

EÚ pripravuje nový balík sankcií voči Rusku

Európska únia pripravuje 14. balík sankcií voči Rusku za jeho pokračujúcu agresiu proti Ukrajine. Informovala …

Consent choices