Získaj job snov! Príď 18. a 19. marca na festival kariéry do starej tržnice v Bratislave

Ak si študentom, alebo absolventom VŠ a tvojím cieľom je získať výborný job, tak potom by si sa mal prísť pozrieť 18.-19. marca 2015 do bratislavskej Starej tržnice na v poradí už 20.ročník veľtrhu práce Národné Dni Kariéry. Tento rok sa organizátori snažili priniesť niečo nové, a tak vznikol  NDK – Festival Kariéry v doposiaľ nepoznanej podobe pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku. Tešiť sa tak môžete na tzv. edutainment (education+entertainment) vo forme mnohých interaktívnych workshopov, talentovaných spíkrov a zábavy, ktorej vyvrcholením bude  skvelá afterparty v Bare pod starým Dunajom.  Organizátori sľubujú veľa súťaží o lákavé ceny a taktiež niečo dobré pod zub.

ndk-1

Účastníci festivalu sa budú môcť primárne stretnúť so zástupcami 35 významných medzinárodných firiem a dostanú tak šancu uchádzať sa o dobrý pracovný post na Slovensku i v zahraničí. Okrem iného tu spoznajú aj niekoľko start-upov a rozšíria svoju sieť o mnoho zaujímavých kontaktov na ľudí z rôznych pracovných sfér.

Zaujímavá a interaktívna forma tohto podujatia môže mnohým váhavým a nerozhodnutým mladým ľuďom pomôcť spraviť krok vpred a zistiť aký druh práce by sa im mohol páčiť. Tiež sa budú môcť dozvedieť rôzne rady a grify pre začínajúcich úspešných podnikateľov a vo všeobecnosti rozšíriť svoj obzor vedomostí v oblasti správneho pracovného postupu a nasadenia.

Viac..  Komisia zavádza plány na získanie európskeho diplomu

Svoje zastúpenie na Festivale kariéry budú mať aj Európske Noviny, ktoré predstavia záujemcom zaujímavé ponuky z rôznych oblastí. Tie mladým umožnia vycestovať do rôznych krajín EÚ, ale i mimo nej, čím získajú užitočnú prax. Máme pre vás pripravené dlhodobé, ale i krátkodobé ponuky práce a stáže v mnohých významných svetových organizáciách a spoločnostiach.

Organizačný tím NDK
Organizačný tím NDK

Príďte preto spojiť príjemné s užitočným a dozvedieť sa veľa nového, spoznať inšpiratívnych a zaujímavých ľudí, zasúťažiť si, ale  najmä nájsť si prácu!

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Lagardová: Hospodársky rast v eurozóne by sa mal v priebehu roka 2024 zrýchliť

Hospodársky rast v eurozóne by sa mal v priebehu roka 2024 zrýchliť najmä v dôsledku …

Consent choices