Naučiť sa plynule cudzí jazyk za 7 dní? EÚ má na to pre vás nástroj!

logostaz1Rozhodol som sa, že vám začnem prinášať informácie aj o projektoch financovaných Európskou úniou, ktoré by mohli byť pre vás zaujímavé. Prvým je projekt Babbel. Predmetný projekt zastrešuje kurzy cudzieho jazyka a je v súčasnosti považovaný za veľmi efektívny, nakoľko kurzy sú vytvorené špecializovaným tímom profesionálnych lingvistov, pedagógov a autorov.

Zaručujú, že všetky lekcie sú prispôsobené špeciálne pre každý samostatný jazyk, keďže spôsob, akým sa učia anglicky hovoriaci ľudia francúzštinu je iný, ako napríklad keď sa angličtinu učia Slováci. Týmto spôsobom účastníci kurzov Babbel využívajú užitočný obsah s maximálnym efektom učenia.

Na stránke projektu sú k dispozícii napr. tieto: dánsky, holandský, anglický, francúzsky, nemecký, taliansky, nórsky, ruský, španielsky, švédsky a i..

Babbel vám ponúka všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa vedeli dohovoriť, písať a aby ste rozumeli danému novému jazyku.

Dávam na vedomie aj niečo nemožno- možné, dôkaz toho, že je možné naučiť sa cudziu reč za týždeň vďaka Babbel-u. Viac vo videu.

Takže priatelia, už to stačí  len vyskúšať na stránkach www.babbel.com

10660234_10203506884807139_5555799571915960158_nSpýtal som sa aj profesionálnej tlmočníčky Karolíny Zemánkovej na jej názor na nastroj babbel: Babbel môžem len odporúčať. Sústredí sa na základné konverzačné frázy a praktické použitie jazyka, oproti iným podobným nástrojom obsahuje aj kontrolu výslovnosti a vysvetlenie gramatiky, čo je veľké plus. Z užívateľskej stránky sa v ňom ľahko zorientujete. Nespoliehala by som sa pri učení len na Babbel, ale ako doplnok k iným aktivitám určite pomôže.

Babbel bol európsky startup z Berlína, ktorý minulý rok vyhral v Európe najlepší vzdelávací startup, ktorý je v súčasnosti podporovaný z Európskeho fondu pre regionálny rozvoj (ERFD) Európskej únie.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor Európskych novín a analytik Európskeho dialógu.

 

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices