Ďalší ErasmusPlus tréning od STEP! Prihlás sa!

logostaz1Občianske združenie STEP – Spoločenstvo pre oblastný rozvoj je nezisková mimovládna organizácia založená a pôsobiaca na východnom Slovensku od roku 2010. STEP ako organizácia bola založená v obci Zemplínske Hámre. V súčasnosti hľadá predmetná organizácia ďalších účastníkov na projekt s názvom: „Logout and be active“

Máš pocit, že mladí ľudia sa stávajú otrokmi internetu a virtuálneho sveta a že niekedy strácajú predstavu o reálnom svete? Máš ty alebo ľudia v tvojom okolí problém s plánovaním svojho voľného času, stále sa niekam ponáhľaš, či niečo nestíhaš? Tak tento projekt je práve pre teba!

Projekt realizovaný v rámci ErasmusPlus programu mobility pre mladých pracovníkov K1. Projekt sa bude konať v Českej republike v obci Lednice od 19.3.2015. do 27.3.2015.

Uzávierka prijímania prihlášok je 10.3.2015.

Podmienky účasti:

  • angličtina na komunikačnej úrovni,
  • vek 18 – 30,
  • účastník musí mať skúsenosť s prácou s mládežou & mládežníckymi projektmi,
  • účastník musí mať vzťah k téme projektu,
  • nutnosť zúčastniť sa na celom trvaní projektu.

Krajiny: Bielorusko, Bulharsko, Čierna Hora, Estónsko, Litva, Malta, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Španielsko, Taliansko, Turecko, Ukrajina

Financie:

  • účastník si hradí cestu do miesta konania projektu, kde mu bude podľa pravidiel programu Erasmus+ preplatených na základe originálov cestovných lístkov max. 180 €.

Viac informácií o školení, infopack aj o tom, ako sa na neho prihlásiť, nájdeš na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor Európskych Novín a analytik Európskeho Dialógu.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices