5 druhov stáži zameraných na európske a severoatlantické vzťahy. Prihlás sa!

logostaz2Si študent VŠ? Zaujímaš sa o bezpečnostnú politiku? Chceš sa stretnúť so zaujímavými ľuďmi zo slovenskej bezpečnostnej komunity? Chceš pracovať na zaujímavých projektoch, získať neoceniteľné skúsenosti a kontakty? Pridaj sa k CENAA. Centrum pre európske a severoatlantické vzťahy (CENAA) ponúka študentom VŠ so záujmom o bezpečnostnú politiku a medzinárodne vzťahy odbornú stáž, počas ktorej sa stážista bude aktívne podieľať na realizácii slovenských ale i medzinárodných projektov.

Ako člen kolektívu CENAA získa stážista prístup na akcie nášho centra, vzdelávacie podujatia, stretnutia s významnými osobnosťami a k našim publikáciám. Dĺžka stáže je minimálne 3 mesiace a po skončení dostane stážista certifikát o absolvovaní.

Hľadáme stážistov na tieto pozície:

  • Office asistent – asistencia pri komunikácií s ambasádami a partnermi, pomoc pri organizovaní podujatí, administratívne činnosti, príprava podkladov pre projektových manažérov a zapájanie sa do viacerých aktivít CENAA.
  • Asistent na projekte Extrémizmus – asistencia pri organizácií podujatí, okrúhlych stolov, výpomoc s logistikou, komunikácia s partnermi a účastníkmi projektu, zhromažďovanie aktuálnych informácií z danej oblasti, príprava podkladov pre výskumné činnosti, administratíva a iné.
  • Asistent pre oblasť Kybernetickej bezpečnosti – zhromažďovanie aktuálnych informácií z danej oblasti, príprava podkladov pre výskumné činnosti, komunikácia s projektovými manažérmi, administratíva a iné.
  • Asistent pre Publikačnú činnosť CENAA – asistencia pri publikácii Panorama of Global Security Environment, Policy Papers, komunikácia s autormi, distribúcia a propagácia našich publikácií.
  • Asistent pre mediálnu komunikáciu a PR – administrácia mediálnych výstupov, sociálnych sietí a webstránky, asistencia pri komunikácii s mediálnymi partnermi.

Životopis spolu s krátkym motivačným listom (max. 500 slov), v ktorom zdôrazníte doterajšie aktivity v oblasti bezpečnostnej a zahraničnej politiky a predchádzajúce pracovné skúsenosti, prosím zasielajte do 18. marca 2015. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor Európskych Novín a analytik Európskeho Dialógu.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices