Staňte sa fotografom v Európskom Parlamente!

Radi sa pozeráte na svet cez objektív fotoaparátu? Tak prečo sa neprihlásiť do fotografickej súťaže Európskeho Parlamentu. Beží už do septembra a každý mesiac v nej oznámia novú tému, ktorá sa bude istým spôsobom týkať Európskeho roka rozvoja. Svoje fotografie spolu s prihláškou posielajte mailom. Ak sa zapáčia odbornej porote alebo verejnosti, pozvú vás na novembrové plenárne zasadnutie, kde budete môcť nafotiť vlastnú reportáž.

Aprílovou témou je „Zdravie“ fotografie môžete posielať až do 30. apríla 2015 o polnoci.

Súťaž o hosťujúceho fotografa organizuje pre web stránku EP oddelenie internetovej komunikácie. Každý mesiac bude venovaný jednej z významných aktuálnych tém týkajúcej sa Európskej únie. Začiatok a ukončenie súťaže sa bude oznamovať v samostatnom článku raz za mesiac na webovej stránke EP.

Do projektu sa môžu zapojiť všetci obyvatelia EÚ starší ako 18 rokov bez ohľadu na povolanie, avšak pod podmienkou, že spĺňajú pravidlá, najmä to, že vlastnia autorské práva ku svojim fotografiám a že Európskemu parlamentu poskytnú právo použiť ich na nekomerčné účely na web stránke EP. Odoslaním prihlášky sa účastník zaväzuje k dodržiavaniu nasledujúcich pravidiel vrátane neskorších zmien, ktoré bude organizátor považovať za potrebné, napríklad v prípade zásahu vyššej moci.

Všetky informácie nájdete na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices