URGENT: Dva projekty cez Erasmusplus už od tohto piatku. Prihláste sa!

logostaz1Asociácia aktívnych ľudí v Poľsku organizuje od tohto piatku dva súbežné projekty a urgentne hľadajú až 20 mladých Slovákov vo veku od 16 do 35 rokov. Oba projekty sú realizované cez Erasmus plus schému, čo znamená, že účastníci máju preplatenú cestu a kompletne zadarmo ubytovanie a stravu.

 

Prvý ErasmusPlus projekt

V dňoch od 10. až 18. apríla 2015 sa stretnú mladi ľudia z piatich krajín EÚ a to z Lotyšska, Českej republiky, Slovenska, Talianska a Poľska. Projekt sa bude konať v Murzasichle, mestečku ktoré sa nachádza na poľskej strane Tatier. Jeho hlavným cieľom je zlepšiť schopnosti a vedomosti o podnikaní, inováciách a zvýšiť úroveň kreativity mladých ľudí k tomu, aby sa zvýšila ich šanca na trhu práce.

Druhý ErasmusPlus projekt

Tkatiež v dňoch od 10. až 18. apríla 2015 sa stretnú mladí ľudia z troch krajín EÚ a to z Litvy, Slovenska a Poľska. Projekt sa bude konať v mestečku Zwierzyn, malebnej oblasti Podkarpatskej Rusi. Hlavným cieľom projektu je oživenie kreativity a fantázie, inšpirovanie, posilnenie sebaúcty a sebavedomia účastníkov, ako aj podpora podnikania.

Oba projekty sa zameriavajú na zvýšenie produktivity v školách a v dlhodobom horizonte by mal pomôcť účastníkom nájsť si produktívne miesto v spoločnosti a prispieť tak k udržateľnému rastu našich komunít.

Ak mate záujem sa zúčastniť a dostáť viac informácii, tak kontaktujte buď priamo poľských koordinátorov Grzegorz Woźniak na office.subcarpathia@gmail.com, Stefan Hulicki na hoolio@o2.pl alebo slovenskú koordinátorku Janu Gasperovu na janka.gasperova@gmail.com

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices