vloger roka

Odštartovala celonárodná súťaž Travel vloger roka 2015 – Travel Channel

Slovensko bude mať po prvýkrát možnosť spoznať najlepších vlogerov v krajine, a to v oblasti propagácie cestovného ruchu. Slovenskí vlogeri a vlogerky môžu už od 1. júna 2015 nominovať svoj vlog alebo vlogy svojich známych v prvom ročníku  celonárodnej súťaže TRAVEL VLOGER ROKA 2015. Organizátorom súťaže je mediálna a televízna agentúra TRAVEL CHANNEL SLOVAKIA.

Obohacujete internet zaujímavými videami zo svojich ciest? Sú inovácie vašej videoprodukcie kvalitné v porovnaní s televíznym vysielaním a nedocenené ležia v internetových archívoch? Podeľte sa o ne s nami, vstúpte do sveta online marketingu  a hrajte o hodnotné ceny.

Témy:
1. Destinácia (zaujímavé miesto, mesto alebo dedinka kdekoľvek na svete)
2. Hotel (kreatívne promovideo hotela alebo hanba oháňajúca sa hviezdičkami)
3. Upútavka na dovolenku, poznávací zájazd alebo zábavný park
4. Podujatie, ktoré by do krajiny mohlo prilákať zahraničných turistov
5. Krásne miesto na Slovensku, žiaľ, bez propagácie o ňom nikto nevie…
6. Turistika v Čechách a na Slovensku

Videá musia obsahovať hovorené slovo, kreatívne stand-upy, moderátorské vstupy alebo rozhovory.

Internet je plný zaujímavých videí a nezanedbateľné množstvo populácie dnes uprednostňuje online výstup pred televíznym vysielaním vďaka bezkonkurenčným výhodám. Online relácie sa dajú pozerať bez prerušenia zdĺhavou a agresívnou reklamou, dostupné sú vždy, keď chceme, bez obmedzenia času vysielania v televíznom programe a prístupné na každom mieste s internetom. Svoje obľúbené relácie a filmy si môžme pozrieť na všetkých druhoch zariadení (mobily, tablety, notebooky, PC, Smart TV).

„Projekt súťaže dáva nádej mladým cestovateľom a nadšencom videoblogov, ktorí veľakrát svojimi úžasnými dielami prezentujú krásy Slovenska, rôzne dovolenkové destinácie alebo metropoly, ktoré navštívia. Naším cieľom je poukázať na tých, ktorí z láskou tvoria filmy pre milióny zvedavcov na internete len z vlastných prostriedkov a pre potešenie ostatných.
Vďaka silnej blogerskej komunite a rýchlej online propagácii môžu týmto spôsobom udávať na Slovensku trendy v oblasti komunikácie, ktoré v našej krajine doteraz zaostávajú,“ uviedol Juraj Trstenský z Travel Channel Slovakia, organizátor súťaže TRAVEL VLOGER ROKA 2015.

Prihlásiť sa sa môžete TU.

O red

Consent choices