Prihlás sa na Startup Pirates Bratislava 2015!

Už o pár dní začína medzinárodný akceleračný program Startup Pirates Bratislava 2015 v Connect Coworking v hlavnom meste SR Bratislave.

Startup Pirates je určený pre každého námorníka, ktorý má inovatívny nápad z akejkoľvek oblasti – či už napríklad technologickej, kreatívnej, eko, software alebo hardware. Do tímov hľadáme posily z vôd designérskych a kreatívnych, IT a programátorských, projekt manažérskych a obchodníckych, ale ak si šikovný miesto na palube ti nájdeme aj v iných oblastiach alebo tíme. Ak už máš svoju posádku pripravenú neváhajte sa nalodiť všetci spolu.

Pre tých najšikovnejších, ktorých vyberie porota vo finálový deň sú prichystané rôzne ceny v celkovej hodnote 20 000€.

Barnabáš Niňaj, organizátor Startup Pirates Bratislava 2015 sa vyjadril pre EuropskeNoviny.sk: “Startup Pirates má za cieľ naučiť účastníkov všetko potrebné o tom ako rozbehnúť startup  z teoretického hľadiska v rámci workshopov a z praktického hľadiska za individuálnej pomoci od  mentorov. Každý deň bude svojím spôsobom unikátny a zameraný na inú tému, tak aby účastník dostal komplexný prehľad a vedomosti. Zúčastniť sa môže ten kto má alebo aj nemá nápad, poprípade už hotový tím. Dôležitá je chuť na sebe makať a rozvíjať svoje vedomosti.”

Ak pri registrácii do zajtrajšieho večera (09.06) zadáš promo kód ‪#‎wearepirates a meno kamaráta/ky, ktorý/á sa tiež zaregistruje a príde s tebou, spolu ušetríte 20€.

Viac informácii nájdete na oficiálne stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Nemecko

Nemecká priemyselná a obchodná komora vyzvala na dokončenie dohody EÚ – Mercosur

Nemecká priemyselná a obchodná komora (DIHK) vyzýva na dokončenie dohody o voľnom obchode medzi Európskou …

Consent choices