Prihlás sa na seminár na tému radikalizmus a extrémizmus!

Inštitút pre občianske vzdelávanie s podporou Bratislavského samosprávneho kraja organizuje dňa 29. júna 2015 (pondelok), v priestoroch Úradu Bratislavského samosprávneho kraja, Sabinovská 16, 820 05 Bratislava, odborný seminár pre zvyšovanie povedomia lokálnych autorít o radikalizme a extrémizme.

Poznatky a vedomosti odovzdajú účastníkom skúsení lektori a experti zo SR a ČR.

Účelom semináru je zvýšenie povedomia o extrémizme a snaha poskytnúť účastníkom znalosti nutné pre aplikáciu efektívnych postupov proti pravicovému extrémizmu v mestách a obciach.

Hlavným účelom seminára je zdieľanie skúseností a príkladov dobrej i zlej praxe v oblasti boja proti pravicovému extrémizmu na komunálnej úrovni nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia.

Možnosť bezplatnej účasti na odbornom seminári majú aj traja mladí ľudia (od 18-35 rokov), ktorí do pondelka 22. júna 2015 napíšu úvahu na tému : „Extrémizmus v mojom meste“ (jedna A4) a pošlú ju na adresu: kovacovazuzanka@gmail.com. Traja najlepší sa budú môcť zúčastniť seminára spolu s poslancami BSK, vysokoškolskými pedagógmi, novinármi a ďalšími lokálnymi autoritami.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices