Oxfam International hľadá stážistov do Bruselu. Získaj grant 780€ a pomáhaj tým, ktorí to potrebujú

Oxfam International bola založená v roku 1995 skupinou nezávislých mimovládnych organizácií. Ich cieľom je pracovať na medzinárodnej scéne a mať tak väčší spoločný dopad na zníženie chudoby a nespravodlivosť. Oxfam International realizuje dlhodobé programy rozvoja v ohrozených komunitách.

V posledných štyroch rokoch urobila GROW kampaň skutočný pokrok v boji proti hladu. Pozrite si jedno z ich videí.

Kancelária v Bruseli hľadá momentálne stážistov zameraných na EÚ médiá a komunikáciu, ktorí budú pomáhať propagovať politické otázky siahajúce od klimatických zmien, po mzdové nerovnosti až humanitárnu pomoc.

Stáž by mala trvať 7 mesiacov s možnosťou predĺženia o 3 mesiace, teda spolu 10 mesiacov. Stážisti budú dostávať mesačne grant vo výške 781 EUR mesačne, plus 30 EUR mesačne na mestskú dopravu.

David Hluško z Mladých Európanov nám prezradil: „V dnešnej dobe je veľmi dôležité preukázať solidaritu ľuďom, ktorí sú v núdzi, to je jeden zo základov našej spoločnosti. Stáž v medzinárodnej organizácii akou je Oxfam je skvelá príležitosť podieľať sa na pomoci tým, ktorí ju naozaj potrebujú a získať skúsenosti v multikultúrnom prostredí.“

Viac informácii a prihlásiť sa môžete na oficiálnej stránke TU do 14 júla 2015.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

cestovanie

DiscoverEU: Mladí Európania sa môžu opäť hlásiť o preukazy na cestovanie zadarmo

Európska komisia (EK) v utorok spustila posledné kolo podávania prihlášok v rámci iniciatívy DiscoverEU. Skončí …

Consent choices