Rada mládeže Slovenska hľadá projektového/ú manažéra/ku

Rada mládeže Slovenska (RmS) združuje mimovládne organizácie, ktoré sa venujú deťom a mládeži. V súčasnosti ich zastrešuje 33, každá z nich je formálne zaregistrovaná ako občianske združenie alebo nezisková organizácia. Všetky spolu združujú viac ako 40-tisíc detí a mladých ľudí.

A práve teraz hľadajú nového človeka, ktorý by pripravoval skvelé vzdelávacie podujatia pre mladých aktívnych ľudí. Potrebujú najneskôr od septembra a pracoval/a by si na skrátený pracovný čas (0,5-0,7 úväzok).

Hľadáju niekoho s minimálne stredoškolským vzdelaním, môžeš byť aj študentom/kou VŠ. Mal/a by si mať skúsenosti s organizáciou podujatí. Znalosť prostredia mládežníckych organizácií, tretieho sektora či skúsenosti s fundraisingom nie sú podmienkou, no určite ich privítame. Podmienkou je znalosť anglického jazyka. Ovládať ďalší jazyk je výhodou ako aj prácu so základným kancelárskym balíkom MS Office a ďalšie počítačové zručnosti.

Ponúkaju ti na oplátku partnerský prístup, flexibilný pracovný čas, možnosť pracovať na vlastných projektoch, ktoré ti pomôžu sa osobnostne i profesionálne rozvíjať a v neposlednom rade, možnosť predĺžiť svoj pracovný pomer aj na budúci rok.

Prihlásiť sa môžete do 20. júla a viac informácii nájdete na oficiálnych stránkach RMS.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Fiala: Štáty EÚ si uvedomujú vplyv Ruska v Európe, je potrebné mu aktívne čeliť

Všetky členské štáty EÚ si uvedomujú, že v Európe je preukázateľný vplyv Ruska a je …

Consent choices