Impact inkubátor v Bratislave, ak chcete podnikať, teraz máte šancu!

Impact HUB je medzinárodná platforma coworkingov zameraná na podporu inovatívnych a spoločensky prospešných nápadov. Prvý THE HUB vznikol v roku 2005 v Londýne. Mladí študenti a inovátori vytvorili komunitu ľudí, ktorá chcela prinášať svojou prácou pozitívne zmeny spoločnosti. Dnes fungujú v 63 krajinách sveta a máju viac ako 10 000 členov. Pred pár rokmi sa THE HUB net work, známa po celom svete, premenovala na Impact HUB network a v roku 2014 po získaní licencie, otvorili prvý HUB aj na Slovensku a to v Bratislave.

Po skoro ročnej pôsobnosti v Bratislave prichádzajú s jedným vlajkovým programom a to IMPACT INKUBÁTOR s podporou Nadácie VÚB a Nadačného fondu Telekom.

Je to neuveriteľná príležitosť získať 3 mesiace mentoringu od kvalitných slovenských aj zahraničných mentorov, feedback od skúsených hráčov na trhu, členstvo v Impact HUB Bratislava a to všetko zadarmo.

Projekty, ktoré absolvujú inkubátor získajú benefity dokopy vo výške 14 000€, čo je už pekná suma.

Impact inkubátor je určený všetkým, ktorí majú nápad a chcú ho pretaviť do podnikania aj rozbehnutým projektom, pričom môžu získať cenné know-how ako zefektívniť svoje podnikanie. Prihlásené projekty sa nemusia orientovať na spoločensky zodpovedné podnikanie a môžu sa zahlásiť do ostatných z 5 kategórií (Vzdelávanie, Inovatívna služba, Inovatívny produkt, Spoločensky prospešný projekt a Green technológie). Ak rozmýšľaš, či sa prihlásiť so svojím nápadom – určite to urob. Nič ťa to nestojí a získať môžeš veľa. Projektom, ktoré nepostúpia sa budu venovať vo svojich ďalších pripravovaných aktivitách a HUB workshopoch.

Baška Klimek, spoluzakladateľka sa vyjadrila pre EuropskeNoviny.sk: “Veríme, že to môže pomôcť reálne prihláseným projektom komplexnosťou workshopov aj ďalšími benefitmi. Jednu kategóriu pre prihlasovanie tvorí aj vzdelávanie – na čom nám veľmi záleží.“

Ján Šalát, člen Impact Hubu nám prezradil: “Vypracovanie profilu osobnosti začínajúceho podnikateľa prostredníctvom monitoringu a objektívne zhodnotenie podnikateľského nápadu je úžasná možnosť akú si môže priať každý podnikateľ.”

Prvé 3 projekty, ktoré vyberie porota na konci programu získajú benefity vo výške 5000€, 3000€ a 1000€. Všetky projekty inkubátora, ktoré sa zúčastnia aspoň 80% programu získajú benefity v hodnote vyše 500€.

Prihlás sa môžete do 15.augusta 2015. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Consent choices