Ultra Europe 2015 – Martin Garrix

Martin Garrix vlastným menom (Martjin Gerard Garritsen) je holandský DJ z Amsterdamu.Do podvedomia sa dostal svojimi prvý remixy už v roku 2012 keď mal ešte len 16 rokov. Medzi jeho úplne prvý track patrí BFAM na ktorom spolupracoval s Julianom Jordanom. Ďalšie jeho tracky boli napr. Keygen, Torrent (so Sidneym Samsonom), Error 404 (s Jay Hardwayem) a Trojan (so Sidneym Samsonom). Na vrchol sa však dostal až svojím sólovým trackom Animals, ktorý do tejto doby na YouTube shédlo vyše 500 milióna ľudí. Od tejto chvíle išla jeho kariéra strmo nahor.

Martin Garrix @ Ultra Europe 2015

Stal sa populárnym DJ a behom pár mesiacov preplával medzi elitu. Svoje tracky dnes nahráva pod vydavateľskou spoločnosťou Spinin Records. Od vydania Animals vydal ďalšie skvelé tracky ako sú-Wizard (s Jay Hardwayem), Proxy, Helicopter (s Firebeatz), Gold a Tremor (obidva tieto tracky vznikli v spolupráci s viacerými DJ’S naraz) a mnoho ďalších.

Viac..  E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Martin Garrix @ Ultra Europe 2015

V dnešnej dobe je už Martin Garrix na vrchole po boku najslávnejších DJ’S ako je Hardwell, Tiesto, Armin van Buuren a veľa ďalšich. Zúčastňujú sa najväčších európskych i svetových hudobných festivalov vrátane UMF a Tomorrowland. V roku 2014 zavítal 7.5 aj na pražský Magnetic, kde bol ako jeden z hlavných klientov celého večera / noci.

Martin Garrix @ Ultra Europe 2015

O Redakcia

Odporúčame pozrieť

Ultra Europe 2015 – Hardwell

Robbert van de Corput (* 7. január 1988, Breda, Holandsko)  viac známy pod svojím umeleckým …

Consent choices