Až 8 Slovákov sa môže zúčastniť seminára “Podnikanie pre mládež“ v Poľsku

Máte čas a chcete zažiť niečo neobyčajné prostredníctvom programu Erasmus +? Hladujú sa ôsmy účastníci zo Slovenska na medzinárodný projekt “ Podnikanie pre mládež „, ktorý sa bude konať 09-16 Augusta 2015 v Murzasichle, Poľsko. Cestovné do 80 €+ ubytovanie, stravovanie sú hradené z prostriedkov Európskej komisie.

Celkovo sa zúčastni 32 mladých ľudí vo veku 18 až 25 rokov z krajín ako Slovensko, Litva, Poľsko a Chorvátsko.

Téma je štruktúrovane podnikanie pre mladých ľudí, hlavným cieľom seminára je podporiť a mobilizovať mladých ľudí k podnikateľskej činnosti, rozvíjaniu svojich schopností a umožniť medzinárodnú spoluprácu.

Jana Gasperová z Growup (Startup Centrum na Vysokej škole ekonómie a manažmentu)  prezradila, že: „Výsledkom seminára pre účastníkov bude nárast kreativity v oblasti podnikania a získavanie nových zručností za cieľom dosiahnutia väčšej šance na trhu práce. Získané znalosti chceme ďalej šíri medzi našimi rovesníkmi prostredníctvom tlače, mládeže, univerzity, organizácii a panelových diskusií.”

Ak mate záujem, musíte čim skôr nakontaktovať Piotra Wróblewského na emailoch  startup@vsemvs.sk  alebo piotrek.wroblewski@gmail.com. Viac info v odkaze TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

spotrebice

Neviete zohnať opravára spotrebičov? Europoslanci prijali smernicu, ktorá to zmení

Máte pokazenú práčku, mixér, či telefón a radi by ste si ho dali opraviť? Lenže …

Consent choices