Europol hľadá stážistov na oddelenie v Haagu v Holandsku (grant 770 EUR/mes)

Vzhľadom na to, že Europol ponúka flexibilnú reakciu, zameriavaju sa z roka na rok na rôzne oblasti trestnej činnosti a teroristických aktivít v závislosti od situácie. Ich prioritou je však zachovať stabilitu vo vzťahu k medzinárodným zločineckým a teroristickým skupinám. V priebehu rokov získali veľké skúsenosti v boji proti obchodovaniu s drogami, nezákonným prisťahovaleckým sieťam, obchodovaniu s ľuďmi, nezákonnému obchodovaniu s motorovými vozidlami, počítačovej kriminalite, legalizácii príjmov z trestnej činnosti a falšovaniu peňazí. Europol je centrálnym európskym úradom pre boj s falšovaním eura.

Hlavným cieľom Europolu je napomáhať pri vytváraní bezpečnejšej Európy, čo je prínosom pre všetkých občanov EÚ.

Viac ako 620 pracovníkov Europolu v Haagu v Holandsku úzko spolupracuje s orgánmi presadzovania práva v 27 členských štátoch Európskej únie a v ďalších partnerských štátoch mimo EÚ ako je Austrália, Kanada, USA a Nórsko

A práve teraz hľadajú stážistov na 6 mesiacov do oddelenia pre komunikáciu pre počítačovú kriminalitu v Haagu v Holandsku Stážista bude mat mesačný grant 770 EUR. Ak mate záujem, môžete sa prihlásiť do 9 augusta na oficiálnych stránkach TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Žurnalistiku a slobodné médiá budeme po súčasnom „informačnom zmätku“ opäť vnímať ako kľúčový prvok verejnej …

Consent choices