Mladiinfo hľadá 4 účastníkov na 6 mesiacov do Talianska

 

Mladinfo Slovensko vzniklo v roku 2010, keď sa Ondrej Mäsiar vrátil z projektu Európskej dobrovoľníckej služby z Macedónskej organizácie Mladiinfo. Dnes sú jednou z najaktívnejších organizácií na Slovensku v oblasti medzinárodných projektov pre mladých ľudí. Pomáhajú získať zahraničné skúsenosti a rozširovať obzory mladých ľudí.

A práve teraz hľadajú až 4 dobrovoľníkov rámci Európskej dobrovoľníckej služby do Talianska od februára/mája 2016 na 6 mesiacov.

Európska dobrovoľnícka služba umožňuje mladým ľuďom vycestovať von do zahraničia a realizovať tak projekt EDS v niektorej z členských krajín Európskej únie, prípadne v ostatných krajinách sveta. Téma projektu môže byť rôznorodá a dotýkať sa oblasti kultúry, športu, sociálnej starostlivosti, umenia, ekológie. Hlavným cieľom EDS je podporiť solidaritu a toleranciu medzi mladými ľuďmi a umožniť im tak skúsenosť z neformálneho vzdelávania. EDS môže pomôcť mladým ľuďom získať nové zručnosti a skúsenosti a podporiť tak ich osobnostný ako aj profesionálny rast.

Dobrovoľníci budú mať hradené ubytovanie, stravu, vreckové, poistenie a cestovné.

Prihlásiť sa môžete do 19.9.2015 na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices