Európske združenie univerzít hľadá projektového manažéra

Európske združenie univerzít (EUA) je reprezentatívnou organizáciou európskych univerzít i národných rektorských konferencií, a je teda hlavným zástupcom záujmov komunity vyššieho vzdelania v Európe. Jej sídlom je Brusel a vznikla spojením Asociácie európskych univerzít (CRE) a Konfederácie rektorských konferencií Európskej únie 31. marca 2001.

EUA má 850 členov zo 47 krajín. Cieľom EUA je podpora rozvoja prehľadného systému európskeho vyššieho vzdelávania a výskumu. V snahe dosiahnuť tento cieľ EUA poskytuje aktívnu podporu a poradenstvo svojim členom ako autonómnym inštitúciám pri zvyšovaní kvality ich vzdelávania, štúdia a výskumu, ako aj ich spoločenského prínosu.

A práve teraz EUA hľadá motivovaného človeka do tímu, ktorý by mal na starosti projekty. Uchádzač bude prispievať k rozvoju a realizácii projektov a ďalších aktivít zameraných na podporu európskych univerzít v posilňovaní ich inštitucionálnej kapacity reagovať na výzvy, ktorým čelí.

EUA ponúka zmluvu na dobu určitú (1 rok) a atraktívny balíček výhod, vrátane stravných lístkov a dôchodkového systému. Ak máte záujem, musíte poslať svoje CV na vacancies@eua.be do 9. Septembra 2015.

Pre viac informácii odporúčam navštíviť stránku EUA TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Žurnalistiku a slobodné médiá budeme po súčasnom „informačnom zmätku“ opäť vnímať ako kľúčový prvok verejnej …

Consent choices