Do súťaže Eshop Akcelerátor o ročnú podporu a mentoring sa ešte stále dá prihlásiť

Majitelia e-shopov sa až do piatku 18.9.2015 9:00 môžu prihlásiť do projektu Eshop Akcelerátor, ktorý je prvým slovenským akcelerátorom, určeným výlučne pre e-shopy. Účasť pomôže finalistom zviditeľniť sa v médiách a víťazi troch kategórií získajú lukratívne ceny: ročné konzultácie od odborníkov na online marketing, audity a poradenstvo v oblasti optimalizácie a obchodných stratégií, mentoring a množstvo ďalších cien od sponzorov súťaže (ktorými sú napríklad aj DHL, Google, Viamo či Zásielkovňa.sk).

Súťaž nie je určená iba pre malé, začínajúce podniky, ale aj pre úspešné väčšie firmy, ktoré už niekoľko rokov stabilne fungujú na slovenskom trhu, túžia ďalej rásť a rozvíjať sa a privítali by aj viac pozornosti zo strany médií. Eshop Akcelerátor má tiež za cieľ pomôcť skúseným prevádzkovateľom veľkých slovenských e-shopov preraziť za hranice a uspieť v exporte v rámci stredoeurópskeho regiónu.

celoročnou podporou špecialistov je podnikanie jednoduchšie. Prihlásiť do súťaže Eshop Akcelerátor sa dá vyplnením krátkeho formulára na oficiálnej stránke súťaže TU.

O red

Odporúčame pozrieť

Nemecko

Nemecká priemyselná a obchodná komora vyzvala na dokončenie dohody EÚ – Mercosur

Nemecká priemyselná a obchodná komora (DIHK) vyzýva na dokončenie dohody o voľnom obchode medzi Európskou …

Consent choices