Holandská poslankyňa Sophie in ‚t Veld ponúka 5 mesačnú platenú stáž

Sophie in ‚t Veld je holandská poslankyňa Európskeho parlamentu za sociálno-liberálnu stranu Demokrati 66 a hľadá šikovného stážistu na 5 mesiacov. Ponuka je aktuálna do 15. februára 2016.

Kto predstavuje vhodného uchádzača?

Ste zvedavý a máte otvorenú myseľ? Ste pružný, viete sa prispôsobiť a nerobí vám problém boj s časovou tiesňou? Ak máte potrebnú dávku sebadôvery, viete sa zamilovať so svojej práce, ste motivovaný a viete sa nadchnúť? Ak sa zaujímate o politiku a spoločensky sa angažujete, hľadáme práve vás!

Výhodu budú mať tí uchádzači, ktorí sa v náplni svojho štúdia venovali aj oblasti politiky a medzinárodných vzťahov. Potrebné je ovládanie plynulej angličtiny a holandčiny, ovládanie písomnej formy výhodou. Dôležité sú aj skúsenosti so stranou D66.

Aké sú vaše povinnosti?

Ako stážista by ste mali podporovať a poskytnúť pomoc Sophie in ‚t Veld a jej zamestnancom vo všetkých druhoch aktivít. Problémy, ktoré by ste riešili môžu byť rôznorodé. Týkať sa môžu základných práv i ekonomických záležitostí. Prehĺbite si znalosti o politike, budete sa pravidelne zúčastňovať na tlačových konferenciách, seminároch a týždňa mládeže ALDE EÚ. Budete analyzovať volebné správanie a v prípade potreby , budete mať na starosti aj rôzne iné aktivity.

Čo vám ponúkame?

Ponúkame vám nezabudnuteľný zážitok v medzinárodnom prostredí. Prácu v jednej z európskych inštitúcií, ktorá nikdy nebola taká vzrušujúca a fascinujúca ako dnes. Pripravených máme mnoho miest, ktoré môžete navštíviť. Získate množstvo dojmov, rozšírite si vedomosti získane počas štúdia a obohaťte si svoju prax o úžasnú skúsenosť.

Dostanete príspevok na stáž.

Neviete sa dočkať?

Myslíte si, že ste vhodný kandidát a nemôžete sa už dočkať, kedy vás budeme kontaktovať? Najradšej by ste už sedeli od 15. februára 2016 v našej kancelárii v Európskom parlamente a vykonávali túto 5 mesačnú stáž ? Odošlite najneskôr do štvrtka, 17. decembra do 18:00 váš motivačný list a životopis na adresu: sophie.intveld-office2@ep.europa.eu, do hlavičky napíšte K rukám Sylvia den Brok. Takýmto spôsobom sa vám ozveme, čo najskôr a vy budete pozvaní na stretnutie do Bruselu, už v piatok, 15. januára 2016. V prípade nejasností alebo otázok nás môžete kontaktovať na telefónom čísle  +32 228 37796 .

Viac sa o tejto ponuke dozviete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

nasilie

Europarlament schválil historicky prvé pravidlá EÚ o boji proti násiliu na ženách

Cieľom nových pravidiel je predchádzať rodovo motivovanému násiliu a chrániť jeho obete, najmä ženy a …

Consent choices