Green European Foundation hľadá projektového asistenta

Európska nadácia Green European Foundation v súčasnosti hľadá projektového asistenta na plný úväzok. Ak vás baví práca v náročnom, multikultúrnom a dynamickom prostredí, neváhajte a kontaktujte nás!
Hlavnou úlohou asistenta projektu bude pomáhať manažérovi projektu pri implementácii projektov, ktoré sú výsledkom ročného pracovného programu GEF (Green European Foundation).

Náplň práce

Projekty GEF predstavujú rôznorodé aktivity s partnermi po celej Európe, a to organizovanie seminárov a konferencií, publikácií, školení, on-line nástrojov, a pod. Väčšina projektov je nadnárodná, čo znamená, že ide aj o partnerov mimo Brusel. GEF pôsobí hlavne ako koordinátor týchto projektov a sprostredkovateľov siete. Pri tejto práci je vždy nutné, uistiť sa, že význam a kvalita projektov, ako aj ich súlad s pravidlami Európskeho parlamentu, sú splnené. Táto pozícia, preto obnáša značné množstvo činností v administratívnej a finančnej oblasti.

Základné informácie k podaniu žiadosti

V prípade záujmu pošlite svoju žiadosť na emailovú adresu applications@gef.eu do polnoci 3. januára 2016 (do emailu je nutné uviesť  „for the attention of Aurélie Maréchal, Director of GEF“). Žiadosť musí obsahovať aktuálny životopis a motivačný list popisujúci vašu motiváciu k obsadeniu nami ponúkanej pozície. Oba dokumenty je potrebné uložiť do jedného pdf súboru, ktorý v názve dokumentu bude obsahovať meno a priezvisko kandidáta.

Rozhovory na pozíciu sa budú konať v Bruseli počas týždňa od 18. januára 2016.

V prípade otázok, nás kontaktujte na e-mailovej adrese applications@gef.eu.

Viac sa o tejto ponuke dozviete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

nasilie

Europarlament schválil historicky prvé pravidlá EÚ o boji proti násiliu na ženách

Cieľom nových pravidiel je predchádzať rodovo motivovanému násiliu a chrániť jeho obete, najmä ženy a …

Consent choices