ADEL hľadá dobrovoľníka na 9 mesiacov do Alicante cez EDS

ADEL je organizácia, ktorá vytvára možnosti pre mladých ľudí, ktorí chcú byť aktívni, skúšať a učiť sa nové veci, získavať skúsenosti a vedomosti pre svoj osobný a profesný rozvoj. ADEL chce obohatiť vzdelávací, sociálny a kultúrny život mladých ľudí žijúcich v našej krajine, a to najmä tých s nedostatkom príležitostí.

A práve teraz hľadajú na 9 mesiacov dobrovoľníka/dobrovoľníčku do španielskeho mesta Alicante od 1.2.2016.

EDS je Európska dobrovoľnícka služba, ktorá umožňuje mladým ľuďom vycestovať von do zahraničia a realizovať tak projekt EDS v niektorej z členských krajín Európskej únie, prípadne v ostatných krajinách sveta. Téma projektu môže byť rôznorodá a dotýkať sa oblasti kultúry, športu, sociálnej starostlivosti, umenia či ekológie.

Hlavným cieľom EDS je podporiť solidaritu a toleranciu medzi mladými ľuďmi a umožniť im tak skúsenosť z neformálneho vzdelávania. EDS môže pomôcť mladým ľuďom získať nové zručnosti a skúsenosti a podporiť tak ich osobnostný ako aj profesný rast.

Ak máte záujem, pošlite svoj životopis a motivačný list (obe v angličtine) na náš email – info@adelslovakia.org čo najskôr! Viac informácií nájdete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

vyskum

Horizont Európa: 1,25 miliardy eur na podporu špičkového výskumu

Komisia oznámila nové výzvy v hodnote viac ako 1,25 miliardy EUR na podporu výskumu v rámci akcií Marie …

Consent choices