Si mladý, ambiciózny a chceš niečo zmeniť? Zúčastni sa ECOSOC YOUTH FORUM 2016

Máš ambíciu zmeniť svet? Máš prehľad a ovládaš anglický jazyk? Zúčastni sa ECOSOC YOUTH FORUM 2016, ktorý sa bude konať 1. – 2. februára 2016.

Fórum mládeže zastrešuje lídrov mládeže z celého sveta, a to v hlavnom sídle OSN v New Yorku. Predstavuje platformu pre dialóg mládeže so všetkými členskými štátmi a prispieva k vytváraniu politiky vo sfére globálnej, ekonomickej, sociálnej a environmentálnej.

Hlavná náplň programu

Diskutovať budete o spôsoboch, ako môžu byť mladí ľudia aktívnou súčasťou zmien pre udržateľný rozvoj, ktoré budú vykonávané do roku 2030. Tiež sa budete zaoberať otázkou, ako by mala mládež najlepšie komunikovať, môžete navrhnúť inovatívne využitie sociálnych médií a komunikačných nástrojov.

Táto dvojdňová akcia bude zahŕňať brainstorming na zasadnutiach výboru, interaktívne skupiny a diskusie s členskými štátmi, ktoré poskytnú zástupcom mládeže príležitosť vyjadriť svoj názor, zdieľať svoje myšlienky a spoločne rozmýšľať o konkrétnych otázkach súvisiacich s mládežou so zreteľom na trvalo udržateľný rozvoj.

 

Viac sa o tejto ponuke dozviete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

Cipollone: Inflácia v eurozóne môže v polovici roka 2025 dosiahnuť cieľ ECB

Európska centrálna banka (ECB) je stále viac presvedčená, že inflácia v eurozóne klesne späť na …

Consent choices