Už len dnes máš možnosť zapojiť sa do skvelých programov Erasmus+!Stačí byť empatický a motivovaný. Všetky náklady sú hradené.

Si empatický? Miluješ zvieratá, chceš pomáhať a nemáš plány na leto? Určite si vyberieš z troch projektov, ktoré sa budú realizovať vo Varšave. Možnosť zapojiť sa máš už len dnes! Stačí poslať CV a motivačný list.

Všetky výdavky budú hradené a priebeh projektov bude trvať od 1.8.2016 do 1.7.2017.

Základné informácie o projektoch

Partnerská organizácia Erasmu+, Ra i DO Foundation, v tomto roku koordinuje tri zaujímavé projekty, ktoré sa týkajú práce s rôznymi skupinami ľudí so znevýhodnením. Na výber sú tri projekty:

1. EVS v Hipotherapia Foundation

Organizácia sa zaoberá pomocou deťom s postihnutím, a to prostredníctvom hipoterapie. Náplňou aktivít dobrovoľníka bude predovšetkým asistovať pri terapii, starať sa o kone, ktoré patria organizácii a udržiavať priestory, kde sa terapia odohráva.

Ideálny kandidát by mal mať rád prácu s deťmi, zvieratá a nemal by sa báť ťažkej fyzickej práce.

2. EVS  v MAJA Association

Organizácia je terapeuticko-rehabilitačné centrum pre mentálne postihnutých ľudí.

Náplňou aktivít dobrovoľníka bude asistencia pri rôznych aktivitách v centre (hodiny keramiky, kreslenia, varenia), konverzácie s rodičmi, terapeutmi, žiakmi.

Ideálny kandidát je zodpovedný, citlivý k ľudským potrebám a nebojí sa výziev.

3. EVS v Integration Kindergarden

Posledným projektom je práca v škôlke, ktorá združuje zdravé deti s deťmi so znevýhodnením.

Náplňou aktivít dobrovoľníka bude asistovať učiteľkám pri ich práci, zúčastňovať sa rôznych podujatí, workshopov, tréningov organizovaných škôlkou, viesť hodiny cudzieho jazyka.

Ideálny kandidát má rád prácu s deťmi, akceptuje ľudí so znevýhodnením, má rád fyzické aktivity (tanec, gymnastiku), prípadne má iné talenty, ktoré môže s deťmi rozvíjať (umelecké, hudobné). Na EVS v MAJA Associaton a v Integration Kindergarden radi uvítajú aj kandidátov, ktorí sú nedoslýchaví. 

Výdavky

Všetky náklady spojené s realizáciou projektov (ubytovanie, strava, vreckové, poistenie, príspevok na cestovné, kurz jazyka) sú hradené z programu EÚ Erasmus+ a Európskej dobrovoľníckej služby.

Čo potrebuješ k prihláške?

Stačí poslať svoj životopis a motivačný list (oba v anglickom jazyku) na emailovú adresu: dverbitskaya@yahoo.com a tatiana.mrugova@mladiinfo.sk. Nezabudnite uviesť, ktorej z ponúkaných možností, sa chcete zúčastniť. Prihlášky je potrebné poslať do 18.1.2016. Pri prihlasovaní uveďte Mladiinfo Slovensko ako vysielajúcu organizáciu. Po vybratí z prihlášok sa uskutoční videohovor na Skype, preto nezabudnite uviesť aj svoje Skype meno.

Viac sa o tejto ponuke dozviete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

Europska unia

Europarlament oslavuje 20. výročie najväčšieho rozšírenia EÚ

Tento týždeň si poslanci Európskeho parlamentu, zástupcovia EÚ a členských štátov a mladí ľudia narodení …

Consent choices