Zapoj sa do Apply for Fairness

Sme skupina mladých ľudí obhajujúcich ľudské a sociálne práva. Sme zdesení súčasnými nekalými a diskriminačnými podmienkami pre mladých absolventov. Vieme, že súčasným trendom je, že absolvovanie stáže je povinným krokom medzi štúdiom a získaním zamestnania. Domnievame sa, že neplatené stáže môžu byť, buď tým, čo vám otvorí dvere do zamestnania alebo prekážkou na trhu práce, v závislosti na vašich osobných finančných prostriedkoch. V našej organizácii podporujeme politiku rovnakých príležitostí.

 

  • Všetkých uchádzačov prosíme, aby si najprv klikli na našu facebookovu stránku a vybrali si organizáciu alebo firmu, ktorá im najviac vyhovuje.
  • Následne vyplňte žiadosť, zašlite svoj email a motivačný list, do predmetu emailu uveďte „Internship application“.
  • Potom ako vyplníte formulár, dajte nám vedieť 30 sekúnd pred odoslaním online formulára (môžete zostať v anonymite).
  • Ak to bude možné, ukážte riaditeľovi organizácie alebo vedúcemu oddelenia kópiu vášho emailu. Keďže sa naša kampaň zameriava na zvýšenie povedomia o našej inštitúcii ako celku, a to najmä na úrovni manažmentu, je dobré, aby tento email videl nielen personalista.
  • Ak prijmete akúkoľvek spätnú väzbu od organizácie / firmy, dajte nám prosím vedieť. Môžete nám poslať správu na našej stránke na Facebooku alebo e-mailom: applyforfairness@gmail.com.

Všetky potrebné informácie nájdete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

 

O mib

Odporúčame pozrieť

Fiala: Štáty EÚ si uvedomujú vplyv Ruska v Európe, je potrebné mu aktívne čeliť

Všetky členské štáty EÚ si uvedomujú, že v Európe je preukázateľný vplyv Ruska a je …

Consent choices