Už len dnes!Jedinečná možnosť zapojiť sa do EUtoo Athens!

Po úspešných akciách v Budapešti, Madride, Londýne a Krakowe, teraz mieri Cafebabel s „EUtoo“ do Atén, a to od 24. do 28. februára. Vybraní uchádzači budú na mieste sprevádzať Josepha, nášho anglického vydavateľa.

Cieľom vašej práce bude načúvať mladým ľuďom, ktorí sa chcú začleniť sa do európskej diskusie. Dávajú prednosť alternatívnym myšlienkam a trápi ich budúcnosť. Preto od vás očakávame, že originálnym a inovatívnym spôsobom prinesiete príbeh, v ktorom sa odtlačí nielen ich, ale aj vaša osobnosť.

Koho hľadáme?

Účasť na tejto akcii je určená pre dvoch novinárov, jedného fotografa a jedného filmára. Veríme, že spolu vytvoríte skvelý tím.

Ak ste  mladší ako 35 rokov a žijete v Európe, zašlite svoj  ​​štruktúrovaný životopis spolu s tromi  návrhmi článkov o veľkosti 3 riadkov a tiež návrhy interview (je potrebné, aby bolo všetko písané v angličtine).

Návrhy článkov majú v sebe obnášať tému jednej zo štyroch kategórií: politika, kultúra, spoločnosť alebo životný štýl. Ak si spravíte výskum a preukážete svoju kreatívnosť, budeme to brať ako veľké plus. Tešíme sa na vaše nápady!
Pošlite svoj životopis a návrhy na nasledujúci email: eu-too@cafebabel.com do 31.januára 2016.

Všetky ďalšie informácie nájdete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

spotrebice

Neviete zohnať opravára spotrebičov? Europoslanci prijali smernicu, ktorá to zmení

Máte pokazenú práčku, mixér, či telefón a radi by ste si ho dali opraviť? Lenže …

Consent choices