EUROPSKENOVINE.EUEUZEITUNG.DE ŠTATISTIKY EUROPOSLANCOV PONUKA PRÁCE A STÁŽI V EU NOVINY.SK KONTAKT
Domov / PONUKA PRÁCE/STÁŽÍ V EÚ / Zúčastni sa fotografickej súťaže na tému: “Power of intercultural and interreligious dialogue”

Zúčastni sa fotografickej súťaže na tému: “Power of intercultural and interreligious dialogue”

Si fotograf? Pochádzaš z Albánska, Arménska, Chorvátska, Nemecka, Grécka, Rumunska, Turecka alebo Ukrajiny? Máš vek 18 – 30 rokov? Prihlás sa na súťaž v rámci projektu Power of intercultural and interreligious dialogue!

Prihlášky je potrebné poslať do 29. februára 2016.

Víťazi súťaže budú pozvaní k účasti na 7-dňový medzinárodný výcvikový kurz na tému “Sila medzikultúrneho a medzináboženského dialógu”, ktorý sa bude konať prostredníctvom siete YAN v rámci programu Erasmus + a Európskej komisie. Kurz sa bude konať v Jerevane, v Arménsku medzi 16. a 24. júlom 2016. Všetky náklady (cestovanie, ubytovanie a jedlo) budú pokryté hostiteľskou organizáciou.

Žiadosti si môžu poslať mladí ľudia z Albánska, Arménska, Chorvátska, Nemecka, Grécka, Rumunska, Turecka a na Ukrajiny. Vzhľadom k tomu, že tento kurz sa bude niesť v medzinárodnom duchu, pracovným jazykom bude angličtina. Vyžadujeme preto aspoň dobrú znalosť tohto jazyka a tiež záujem o medzikultúrny či medzináboženský dialóg.

Viac..  Máš skúsenosti s rozvojom globálnej organizácie v oblasti obchodu? Nemecká spoločnosť Fairtrade International ti ponúka miesto prevádzkového riaditeľa

Ak sa chcete prihlásiť, je potrebné poslať fotografiu, ktorá podľa vás znázorňuje zadanú tému, na emailovú adresu projects@ecyon.org a do predmetu uviesť “Photo Competition – [Your Country] – [Your Name and Surname]”.

Všetky ďalšie dôležité informácie nájdete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

potraviny

Európski občania budú mať ľahší prístup k pravidlám v oblasti bezpečnosti potravín

Európski občania budú mať čoskoro ľahší prístup k vedeckým informáciám v základnej otázke bezpečnosti potravín a ľudského …