Zúčastni sa fotografickej súťaže na tému: „Power of intercultural and interreligious dialogue“

Si fotograf? Pochádzaš z Albánska, Arménska, Chorvátska, Nemecka, Grécka, Rumunska, Turecka alebo Ukrajiny? Máš vek 18 – 30 rokov? Prihlás sa na súťaž v rámci projektu Power of intercultural and interreligious dialogue!

Prihlášky je potrebné poslať do 29. februára 2016.

Víťazi súťaže budú pozvaní k účasti na 7-dňový medzinárodný výcvikový kurz na tému „Sila medzikultúrneho a medzináboženského dialógu“, ktorý sa bude konať prostredníctvom siete YAN v rámci programu Erasmus + a Európskej komisie. Kurz sa bude konať v Jerevane, v Arménsku medzi 16. a 24. júlom 2016. Všetky náklady (cestovanie, ubytovanie a jedlo) budú pokryté hostiteľskou organizáciou.

Žiadosti si môžu poslať mladí ľudia z Albánska, Arménska, Chorvátska, Nemecka, Grécka, Rumunska, Turecka a na Ukrajiny. Vzhľadom k tomu, že tento kurz sa bude niesť v medzinárodnom duchu, pracovným jazykom bude angličtina. Vyžadujeme preto aspoň dobrú znalosť tohto jazyka a tiež záujem o medzikultúrny či medzináboženský dialóg.

Ak sa chcete prihlásiť, je potrebné poslať fotografiu, ktorá podľa vás znázorňuje zadanú tému, na emailovú adresu projects@ecyon.org a do predmetu uviesť „Photo Competition – [Your Country] – [Your Name and Surname]“.

Všetky ďalšie dôležité informácie nájdete TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

Europska unia

Europarlament oslavuje 20. výročie najväčšieho rozšírenia EÚ

Tento týždeň si poslanci Európskeho parlamentu, zástupcovia EÚ a členských štátov a mladí ľudia narodení …

Consent choices