Rád píšeš a chceš, aby si tvoju tvorbu prečítali všade na svete?

Pracujete na dobrom príbehu? Radi píšete a chcete získať redakčnú podporu a veľkorysý rozpočet? Využite túto možnosť a váš príbeh môže byť známy v celej juhovýchodnej Európe a v prípade úspechu aj na celom svete.

Pokiaľ ste si na tieto otázky odpovedali kladne, teraz máte možnosť získať jedno z balkánskych štipendií pre novinárov. Každý rok je vybraných 10 kandidátov, ktorí získajú finančnú a odbornú podporu.

Je to šanca ako sa posunúť vo svojej kariére a pracovať na svojom diele s odborníkmi so skúsenosťami. Zverejnené budú v Birne a ďalších významných regionálnych a medzinárodných médiách. Prvé tri príbehy budú ocenené aj peňažnou odmenou.

Skúsení novinári z Albánska, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvátska, Kosova, Macedónska, Čiernej Hory, Rumunska, Grécka a Srbska majú nárok na účasť v tejto súťaži.

Pošlite svoj prihlášku s návrhom na príbeh do 1. marca 2016.

K dispozícii budete mať štipendium v hodnote  2000 € a rovnako 2000 € na cestovné výdavky a výskum. Navštíviť budete môcť medzinárodné semináre a poskytnutý vám bude neustály mentoring.

Viac informácii získate TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

Michal Wiezik o nezateplených budovách: Dalo by sa povedať, že zohrievame vesmír

Na bezplatný odber spravodajstva z EÚ do vášho emailu sa môžete prihlásiť tu: PRIHLÁSENIE. Energetická …

Consent choices