mikolasik
Europoslanec Miroslav Mikolášik. PHOTO: Mária Jakušová, archív MM.

Poďme voliť, kým ešte môžeme, vyzýva Mikolášik

Bratislava, 2. marec 2016 Ak bude Slovensko pokračovať v politickom vývoji ostatných štyroch rokov, môže sa nám raz stať, že voľby už slobodné nebudú, vyhlásil europoslanec Miroslav Mikolášik (EĽS/KDH) v súvislosti s voľbami do NR SR, ktoré sa uskutočnia už túto sobotu 5. marca. Preto apeluje na účasť vo voľbách.

Tak ako povzbudzujú voliči mňa v boji za hodnoty, chcem i ja ich povzbudiť k nádeji a rozhodnutiu ísť voliť, ešte stále totiž voliť môžeme. Ísť k voľbám znamená aj vyjadriť vďaku za tento dar slobody, pretože nič nie je samozrejmé. Ani voľby, ani sloboda, zdôrazňuje Mikolášik.

Súčasná vláda podľa neho zatiahla našu krajinu na cestu výrazného zbližovania sa so štýlom komunizmu so všetkými jeho negatívnymi prejavmi. Premiér Fico sa v pozícii silného premiéra našiel v úlohe všemocného mocipána, ktorý s obľubou zneužíva vládu na zavedenie arogancie a zla ako štýlu vedenia krajiny a spôsobu života svojich priateľov, uviedol Mikolášik. Podľa europoslanca je kľúčové neostať v sobotu doma, pretože neodovzdaním hlasu nikomu “ho vlastne dávame strane Smer”.

Viac..  EÚ sa dohodla na prísnejších obmedzeniach dovozu ukrajinských výrobkov

Je lepšie zažať malé svetlo, ako zlorečiť temnotám, odkazuje Mikolášik nerozhodnutým, sklamaným a znechuteným voličom. “Dať hlas je viac ako nejsť k voľbám, uzatvára s tým, že Slovensko nutne potrebuje zmenu. Tá má podľa neho v sobotu meno “idem voliť”.

O dac

Odporúčame pozrieť

Podpredseda EP Hojsík: Reakcia na lživé obvinenia Fica

Stanovisko podpredsedu Európskeho parlamentu Martina Hojsíka, v ktorom reaguje na vyjadrenia premiéra Roberta Fica k …

Consent choices