zanzu
ZDROJ: zanzu.de

VIDEO: Takýto sexuálny manuál vytvorili Nemci pre migrantov

Nemecká vláda chce utečencov naučiť európskemu sexuálnemu správaniu. Sex môže byť príjemnejší, pokiaľ pri ňom meníte rytmus, či intenzitu. To všetko vysvetľuje portál pod názvom Zanzu, ktorý podporila vláda v Nemecku. O masturbácii informuje, že nie je škodlivé a sledovanie porna nie je tabu.

Vyobrazené sú detailné kresby dvojíc pri pohlavnom styku, vysvetľuje tiež, že obriezka je podľa európskych zákonov zakázaná, sexuálne násilie je zločin a zakázané je biť, či znásilňovať svojho partnera. Upozorňuje tiež na európsku legislatívu a možné väzenie, ak by násilník donútil ženu k styku.

„Nikto nesmie diskriminovať a útočiť na vás pre sexuálnu orientáciu. Partnera si musíte zvoliť sami bez akéhokoľvek nátlaku. Sexuálne vzťahy musia byť vždy dobrovoľné a so súhlasom druhej strany,“ píše sa na portáli Zanzu. Informuje aj o nemeckom zdravotníckom systéme a možnostiach poradní, ak si nie sú s niečím istí. Napríklad pri plánovaní rodiny, alebo tehotenstve.

Viac..  Ročné inflačné očakávania domácností v eurozóne v januári vzrástli

Portál má ale aj svojich odporcov. Dovôdom sú kresby, keď muž s tmavou pleťou súloží s beloškou. Podľa kritikov to vyzerá ako pozvánka k obťažovaniu bielych Nemiek. VIDEO:

O red

Odporúčame pozrieť

G. Meloniová: Reforma azylového systému EÚ nie je udržateľným riešením migrácie

Talianska premiérka Giorgia Meloniová nepovažuje navrhovanú reformu azylového systému Európskej únie za udržateľné riešenie neriadenej …

Consent choices