Si kreatívny, ovládaš anglický jazyk, fotíš, píšeš alebo tvoríš videá? Táto ponuka je to pravé!

The European Youth Press „Orange Magazine hľadá mladých multimediálnych novinárov, rozhlasových novinárov, fotografov a video tvorcov (vo veku medzi 18 a 30 rokmi) z celého sveta na tohtoročný Deutsche Welle Global Media Forum, ktoré sa bude konať v nemeckom Bonne od 13. do 15. júna 2016.

Orange Magazine je projektom European Youth Press (EYP), organizácie, ktorá poskytuje príležitosti pre mladých novinárov, ktorí chcú spolupracovať a informovať o súčasných problémoch mladých a médií.

Hľadáme 2 fotografov

Náplň práce: Fotenie v priebehu akcie, ktorá bude zverejnená v tlačenej podobe Orange Magazine, na webových stránkach Orange Magazine, Facebooku / Twitteri a na sociálnych médiách či informačných bulletinoch. Od fotografa sa očakáva, že si prinesie svoje vlastné vybavenie a bude vedieť pracovať s programami Photoshop / Aperture, aby zlepšil kvalitu fotografií potrebnú na publikovanie.

2 novinárov, ktorí budú vytvárať videá

Náplň práce: Tím videotvorcov bude mať za úlohu vytvoriť sériu 3-5 dvojminútových videí. Vyžadujeme skúsenosti s videoprodukciou, natáčaním, strihom a prácou s kamerou. Rovnako je potrebné, aby ste si priniesli vlastné vybavenie.

2 novinári špecializujúci sa na rádio

Náplň práce: tvorba série 3-5 minútových podcastov a rozhlasových správ. Vyžadujeme, aby mali vhodní kandidáti skúsenosti s rozhlasovou tvorbou (vrátane nahrávania, plánovania scenárov, editácie…). Budete musieť poskytnúť svoje vlastné digitálne audio záznamové zariadenie, vrátane digitálneho mikrofónu.

1 social media novinára

Náplň práce: novinár bude mať na starosti aktualizácie počas trojdňového fóra. Bude úzko spolupracovať so zvyškom tímu a uverejňovať informácie na sieťach ako LinkedIn, Instagram, Infogram, Pinterest, SoundCloud, Facebook a Twitter.

Potrebné skúsenosti s takouto prácou, blog, spravovanie účtu na Twitteri výhodou.

5 printových / web novinárov

Náplň práce: novinári budú pomáhať pri vytváraní textových komunikátov pre printové vydanie Orange Magazine, ktoré bude distribuované v priebehu fóra.

Všetky  kreované materiály majú byť v angličtine, preto je dôležitá dobrá pracovná znalosť jazyka.

Viac informácii získate TU.
Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

O mib

Odporúčame pozrieť

Europska unia

Europarlament oslavuje 20. výročie najväčšieho rozšírenia EÚ

Tento týždeň si poslanci Európskeho parlamentu, zástupcovia EÚ a členských štátov a mladí ľudia narodení …

Consent choices