Veľtrh IMEX
PHOTO: archív BRT.

Bratislavský región na veľtrhu IMEX vo Frankfurte!

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism je od 19. do 21. apríla súčasťou najprestížnejšieho MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events/Exhibitions) veľtrhu na svete IMEX v nemeckom Frankfurte nad Mohanom. Predstavovať bude možnosti kongresovej turistiky v regióne.

„Výhodu bratislavského regiónu je jeho prihraničná poloha. Z Viedne sa autom do regiónu dostanete za menej ako 1 hodinu a z Budapešti do 2 hodín. Dostupnosť a kvalitné služby vytvárajú z bratislavského regiónu atraktívnu destináciu pre konferencie a incentívny turizmus,“ poznamenal výkonný riaditeľ  krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Veľtrh IMEX sa týka predovšetkým kongresov, konferencií, školení, seminárov ako aj incentívnych (motivačných) podujatí pre zástupcov korporátnych firiem, medzinárodných asociácií a rôzne záujmové skupiny. Veľký význam veľtrhu potvrdzujú aj minuloročné štatistiky – viac než 3500 vystavovateľov, takmer 4 000 nákupcov a neuveriteľných 65 000 pracovných stretnutí.

Zástupcovia krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism sa počas veľtrhu zúčastnia mnohých pracovných stretnutí, ktorých cieľom je predstaviť konkrétne možnosti na realizáciu MICE podujatí v bratislavskom regióne. Nájdete nás na spoločnej expozícií Slovenskej agentúry pre cestovný ruch, ktorá združuje komplexnú ponuku cestovného ruchu na Slovensku. Expozíciu nájdete v hale 8 Messe Frankfurt s číslom stánku G260.

Viac..  ECB hľadá nových členov svojej dozornej rady

Ďalšími spoluvystavovateľmi sú Bratislava Convetion Bureau, Enjoy Slovakia, Košice Tourism Board, Lindner Hotel Gallery Central Bratislava, Satur Travel a Tour4u.

O dac

Odporúčame pozrieť

EK schválila Slovensku 20 miliónov eur na podporu podnikov v súvislosti s vojnou na Ukrajine

Európska komisia schválila slovenskú schému vo výške 20 miliónov eur na podporu podnikov pôsobiacich v prvovýrobe …

Consent choices