plenarne zasadanie
Plenárne zasadnutie EP. PHOTO: © European Union 2016.

Zapoj sa do esejistickej súťaže a vyhraj výlet do Štrasburgu s europoslancom Štefancom!

Aj tento rok ti Future Generation Europe prináša možnosť zúčastniť sa esejistickej súťaže, kde prví traja z vás môžu získať nezabudnuteľnú cestu do Európskeho parlamentu v Štrasburgu!

Všetko, čo musíš spraviť je napísať esej na tému: „Čo prinesie Slovensku predsedníctvo v Rade EÚ?“ a poslať ju vo word/PDF formáte na

e-mail: esej.fge@gmail.com. Esejistická súťaž je určená pre žiakov stredných škôl.  Podmienkou je zaslanie eseje po slovensky v originálnej verzii s rozsahom maximálne 2 strany ( minimálne 400 slov).

„Aj prostredníctvom tejto súťaže dávame opäť raz príležitosť mladým ľudom rozvíjať svoj potenciál a pracovať na svojich schopnostiach ako aj pri našich ďalších projektoch, ktoré im ponúkame,“ vysvetľuje predseda Future Generation Europe Matúš Jarolín.

Koordinátorka súťaže Slavka Džambová ďalej uvádza : „Je to skvelá príležitosť, ktorá ponúka žiakom stredných škôl zažiť skutočné dianie európskeho parlamentu a spoznať mnoho zaujímavých ľudí.”

Súťaž prebieha od 9. mája do 6. júna 2016! Opäť ju pre pre teba pripravil tím Future Generation Europe pod záštitou europoslanca Ivana Štefanca.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Metsolová na poslednom zasadnutí europarlamentu vyzdvihla viacero úspechov

Európsky parlament (EP) sa za posledných päť rokov má čím pochváliť, uviedla v pondelok večer …

Consent choices