Balaton Sound: Program 2016 kompletný!

Balaton Sound je, letnou plážovou párty organizovanou na jazere Balaton, ktorá vám opäť raz prinesie tie najprestížnejšie mená elektronickej a hip hop scény. Tento 5 dňový festival oslavuje svoje 10. výročie úžasným programom, ktorý sa bude odohrávat na atraktívnych stagoch. Line up je dnešným dňom kompletný a pribudli naň spolu DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers, Wiley a mnohými ďalší! Balaton Sound sa bude konať medzi 6 a10 júlom 2016.

Balaton Sound, je non-stop frčiacou plážovou párty a bude rovnako úžasný a rozmanitý ako v predchádzajúcich rokoch. Oslava výročia zavŕšenia prvej dekády bude korunovaná špičkovým programom, ktorý počas 5 dní určite zaujme každého fanúšika elektronickej hudby a hip hopu. Okrem atraktívneho programu, ktorý organizátori už zverejnili, bol tento vyšperkovaný ešte niekoľkými ďalšími menami. DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers, Andhim a Wiley budú spolu s nami oslavovať v Zamárdi tiež. Počas dňa, ktorý zvykneme nazývať ako Deň 0, čiže 6. Júla vystúpia na hlavnom stagy Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens v Telekom Arenae a v Jager Arene, sa predstavia Chocolate Puma a Milk & Sugar. V programe tiež nájdete Stadium X a Petra Krudera.

Okrem programu na Hlavnom stagy, Telekom Arene alebo Jager Arene, vás čaká atraktívny program na množstve ďalších pódii, ktoré vám ponúknu rozmanité hudobné chute a atmosféru. Bass Stage bude mať tento rok v réžii Bladerunnaz a bude hostiť viac ako 40 artistov ako; Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, The Upbeats, Nickbee, Dismantle a Lady Waks. Tá najlepšia dávka energie je garantovaná a hudba vás bude zabávať už od 17. Hodiny popoludní do úplného rána. Niekoľko stagov bude postavených priamo na samotnom jazere, kde si budete môcť užiť mená ako Ga mnouy Mantzur, Watermat, H.O.S.H. hých ďalších.

Viac..  Jozef Mihál: Novinári musia mať slobodu, majiteľ nesmie zasahovať do ich práce

Tí, ktorí budú chcieť opustiť festivalový areál, avšak budú chcieť zotrvať vo festivalovej atmosfére sa môžu zúčastniť špeciálnych exkluzívnych Balaton Sound boat parties, ktoré sa budú konať každý deň na jazere Balaton! Hudbu vám budú na nich servírovať DJskí majstri ako Agoria a Rodriguez JR. Live 6. júla, Andhim 7. júla , Adriatique 8 júla, H.O.S.H 9. júla a Peter Kruder 10. Júla. K dispozícii sú stale rôzne spôsoby ubytovania, takže si môžete vybrať možnosť ostať priamo vo festivalovom areály v Beach Kempingu v predpripravených karavanoch alebo v Karavanovom kempingu, alebo v priestore kempingu, ktorý je umiestnený približne 10 minút od festivalu

13445812_1035182436571559_4428508657984681322_n

Celý program a vstupenkys k dispozícii na: www.balatonsound.sk

 

O Redakcia

Consent choices