most 2015
PHOTO: archív RmS.

Poznáte skvelých mladých ľudí? Nominujte ich na cenu MOST 2016!

Dajte nám vedieť o skvelých mladých ľuďoch a o tom, čo robia pre našu krajinu! Týmito slovami vyzývajú organizátori z Rady mládeže Slovenska na zasielanie nominácii na ocenenia MOST 2016. Získať ho môžu mladí ľudia za ich dobrovoľné a nadšené zlepšovanie sveta okolo seba. Tento rok bude Rada mládeže Slovenska odovzdávať cenu už 11-ty krát. Práve dnes (14.7.2016) rozbehla nominačný proces. Každý, kto chce poukázať na úžasných (najmä) mladých ľudí a veci, ktoré robia, tak môže urobiť online.

Rada mládeže Slovenska (RmS) zastrešuje 22 najväčších mimovládnych mládežníckych organizácií, ktoré spolu združujú viac ako 55–tisíc detí a mladých ľudí. Most 2016 – Cenu pre mladých a fantastických – organizuje každoročne a snaží sa ňou poukázať na prácu mladých ľudí, ktorá prekračuje hranice bežného dňa. Rada mládeže Slovenska každý rok oceňuje mladých ľudí, ktorí svojimi dobrými nápadmi a ochotou spolupracovať robia svet lepším miestom. Tento rok chceme okrem nových mladých osobností a inšpiratívnych projektov zvlášť vyzdvihnúť snahu a hodiny dobrovoľníckej práce ľudí a organizácií, ktorí s mladými dlhodobo spolupracujú a povzbudzujú ich,“ hovorí Irena Jenčová, komunikačná manažérka RmS.

Most 2016 sa udeľuje v kategóriách: Mladá osobnosť roka, Projekt roka, Dlhodobý prínos osobnosti a Dlhodobý prínos projektu/organizácie. Podrobnosti o kategóriách a cene Most sú  na webe Most 2016. „Podobne ako po minulé roky nás v kategórii Projekt roka bude zaujímať hlas verejnosti. O víťazovi rozhodnú v online hlasovaní ľudia. Vyberú ho z piatich finalistov. O víťazoch ostatných kategórií rozhodne odborná porota, v ktorej sú osobnosti ako Zuzana Števulová z Ligy za ľudské práva či známy moderátor Patrik Herman,“ dodáva Irena Jenčová.

Viac..  Zapojte sa do hlasovania o ocenenie Natura 2000, súťaží aj Slovensko

Na mladých šikovných ľudí a ich aktivity, môže upozorniť ktokoľvek prostredníctvom nominačného formulára. Nominácie je možné posielať do 15. augusta 2016. Slávnostné udeľovanie cien sa bude konať 30. novembra 2016 v KC Dunaj v Bratislave.

Viac informácií: Irena Jenčová, komunikačná manažérka RmS, jencova@mladez.sk, 0904842507

Web Most 2016: http://mladez.sk/most/

Nominačný formulár: http://mladez.sk/most/nominuj/

Minulý ročník:http://mladez.sk/most/minule-rocniky/ako-dopadol-most-201415/

Rada mládeže Slovenska (RmS) združuje mimovládne organizácie, ktoré sa venujú deťom a mládeži. V súčasnosti ich zastrešuje 22, každá z nich je formálne zaregistrovaná ako občianske združenie alebo nezisková organizácia. Všetky spolu združujú viac ako 55-tisíc detí a mladých ľudí.

Viac o RMS najdete tu: http://mladez.sk/rms/o-nas/

O dac

Odporúčame pozrieť

cestovanie, vlak

Viac ako 36 000 mladých Európanov bude cestovať po Európe zadarmo s poukazmi DiscoverEU

36 318 mladých Európanov vo veku 18 rokov dostane bezplatný cestovný lístok s cieľom preskúmať rozmanitosť Európy, …

Consent choices