Zaujímaš sa o svet médií či tému migrácie? EYP teraz hľadá práve teba!

Európsky dialóg hľadá mladých novinárov, pracovníkov médií, programátorov, dizajnérov a obhajcov ľudských práv, ktorých zaujíma dátová žurnalistika a téma migrácie. Náš nový vzdelávací medzinárodný kurz sa bude konať v Berlíne od 12. do 20. novembra 2016.

Ak máte záujem a žijete na Slovensku, potom je táto výzva pre Vás. Máme miesto až pre 5 účastníkov zo Slovenska! Neváhajte a prihláste sa na toto jedinečné podujatie. Deadline je 31. augusta.

Hlavným cieľom tohto kurzu je zlepšiť zručnosti v oblasti dátovej žurnalistiky prostredníctvom školení. Konečné výsledky práce všetkých praktikantov budú zverejnené prostredníctvom mediálnych partnerov projektu.

Tento kurz zároveň umožní vytvoriť medzinárodnú sieť mladých novinárov a všetkých účastníkov, ktorých zaujíma hlavná téma kurzu. Účastníci sa naučia zhromažďovať informácie, selektovať ich, zapoja sa do konkrétnych médií a vybudujú si profesijné kontakty a získajú praktické skúsenosti.

Stačí mať:

  • 18-30 rokov,
  • občianstvo Slovenskej republiky, Českej republiky, Nemecka, Belgicka, Talianska, Švédska, Arménska, Ukrajiny, Čiernej Hory, Dánska alebo Lotyšska,
  • znalosť anglického jazyka.

Svoj CV pošlite do 31.augusta na emailovú adresu applications@youthpress.org.

Viac informácií získate TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

 

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

ovzdusie

Znečistenie ovzdušia: Europarlament prijal zákon pre vyššiu kvalitu ovzdušia

Cieľom aktualizovaného zákona je znížiť znečistenie ovzdušia v EÚ pre čistejšie a zdravšie životné prostredie …

Consent choices