Unikátna sociálna aplikácia Coupling.me mení spôsob akým sa ľudia stretávajú

Na Slovensku vznikla unikátna sociálna aplikácia Coupling.me, ktorá je založená na myšlienke, že ľudia by sa mali stretávať –  nielen v digitálnom svete. Mení spôsob akým sa ľudia stretávajú tým, že prepája svet offline a online ako žiadna iná aplikácia. Prostredie aplikácie funguje na pozadí reálnej mapy, má atraktívny dizajn a ponúka jednoduché a zábavné používanie.

Samozrejme na to, aby aplikácia mohla plnohodnotne fungovať, je potrebné ju rozšíriť medzi ľudí. Takouto príležitosťou sú aj rôzne konferencie a podujatia pre start-upy. S podporou Slovak Business Agency sa tím Coupling.me práve pripravuje na jednu z významnejších konferencii vo svete technológií – TechCrunch Disrupt San Francisco.

Bližšie o Coupling.me:

Základom aplikácie sú dve funkcie.

Funkcia Discover

Používateľovi umožňuje zistiť, čo sa deje priamo v jeho okolí, nájsť ľudí s vášňou pre rovnaké činnosti.  Prostredníctvom statusu môže dať ostatným o sebe vedieť, čo práve robí, plánuje robiť a nájsť si sparingpartnera na trávenie voľného času, s ktorým môže ísť na kávu, do kina, na športovanie, alebo sa len tak zoznámiť.

Funkcia Flashback

Denne stretávame množstvo ľudí  v  MHD, na ulici, ale aj pri návšteve cudzej krajiny… Ak používateľ stretol  niekoho, kto ho zaujal, ale nemal dostatok odvahy nadviazať kontakt, alebo to situácia  nedovolila, pomôže aplikácia. S Coupling.me môže používateľ opäť nájsť svoju „premeškanú príležitosť“ zdieľaním odkazu pre niekoho, kto ho zaujal.

Viac..  Nové nabíjačky elektromobilov berú už iba platobné karty, hotovosť neplatí

Aplikácia ponúka aj Chat na súkromnú konverzáciu..

Coupling.me je založená na reálnych ľuďoch, reálnych situáciách a  skutočných zážitkoch. Dáva slobodu a možnosť používateľovi zoznámiť sa s niekým, koho by mu iné aplikácie neponúkli.

Staňte sa aj Vy súčasťou sveta Coupling.me a nájdite si kamarátov alebo spriaznenú dušu 😉

Aplikácia  je dostupná zdarma pre IOS a Android zariadenia.

AppStore https://itunes.apple.com/sk/app/coupling.me/id964138052?l=sk&ls=1&mt=8

Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=me.coupling.app

O dac

Odporúčame pozrieť

EK schválila Slovensku 20 miliónov eur na podporu podnikov v súvislosti s vojnou na Ukrajine

Európska komisia schválila slovenskú schému vo výške 20 miliónov eur na podporu podnikov pôsobiacich v prvovýrobe …

Consent choices