Europoslankyňa Monika Smolková. PHOTO: Kancelária MS.

Europoslankyňa Smolková priniesla do Bruselu kúsok Košíc

Poslankyňa EP Monika Smolková doniesla kúsok svojho bydliska – mesta Košice aj do Európskeho parlamentu. Celý týždeň od 26. 9. – 30. 9.2016 každý, kto prišiel do EP v Bruseli mal možnosť pozrieť si fotografickú  výstavu Košice – mesto športu.

PHOTO: Archív MS.
PHOTO: Archív MS.

Fotografie autora Miroslava Vaculu zachytávajú nielen aktívnych športovcov, ale všetky vekové kategórie amatérov športovcov, od najmladších až po seniorov. Zachytávajú nielen nadšenie Košičanov z pohybu, ale návštevníci majú možnosť vidieť na záberoch aj krásy historických Košíc.

PHOTO: Archív MS.
PHOTO: Archív MS.

Slávnostné prestrihnutie pásky výstavy sa uskutočnilo v utorok 27. 9.2016, kde osobne primátor mesta Košice Richard Raši sa prihovoril návštevníkom výstavy, oboznámil ich s podujatiami, ktoré mesto v rámci získania titulu mesto športu organizuje a pozval všetkých na návštevu do Košíc.

Viac..  Miriam Lexmann: Keby sa mali dodržiavať pravidlá Euro 7, ceny osobných áut by narástli o 2000 eur
PHOTO: Archív MS.
PHOTO: Archív MS.

Slávnostného aktu sa zúčastnil aj pán veľvyslanec SR v Belgicku Stanislav Vallo, ktorý v príhovore ocenil výstavu, ktorá sa koná v čase predsedníctva Slovenska v Rade EÚ a poďakoval europoslankyni Monike Smolkovej za zorganizovanie veľmi peknej výstavy, čo ocenili aj všetci prítomní. Výstava od 1. 10. do 31. 12.2016 bude prístupná pre všetkých návštevníkov stáleho zastúpenie SR v Bruseli.

O dac

Odporúčame pozrieť

EK schválila Slovensku 20 miliónov eur na podporu podnikov v súvislosti s vojnou na Ukrajine

Európska komisia schválila slovenskú schému vo výške 20 miliónov eur na podporu podnikov pôsobiacich v prvovýrobe …

Consent choices