staz, Europsky parlament
Ilustračné PHOTO: © European Union.

Využite jedinečnú príležitosť a vyskúšajte si, aké je to pracovať pre EÚ

Sledovať vytváranie európskej politiky zvnútra, naučiť sa o fungovaní EÚ, nájsť si nové kontakty a vyskúšať si, aké je to pracovať v medzinárodnom a multikultúrnom prostredí.

Aj o tom je stážovanie v Európskom parlamente. Ak vás baví politika, chcete si rozšíriť obzory a obohatiť vaše CV, neváhajte a sa prihláste sa na stáž. Termín na podanie prihlášky je od 15. augusta do 15. októbra.

Stáž v Európskom parlamente je nezabudnuteľnou a cennou skúsenosťou, spoznáte tu mnoho zaujímavých ľudí, ktorí vám môžu pomôcť vo vašom kariérnom rozvoji. Svoje teoretické vedomosti zo školy tu môžete uplatniť vo viacerých oblastiach, či už je to komunikácia, preklady, administratíva alebo politika.

Vybrať si môžete spomedzi viacerých druhov stáží, v ponuke sú všeobecné, prekladateľské alebo novinárske. Prekladateľské stáže a stáže Roberta Schumana a sú platené a trvajú tri alebo päť mesiacov. Okrem toho existujú aj neplatené stáže pre študentov vysokých škôl.

Viac..  Súhrnná správa o činnosti EÚ v roku 2023

Ako sa prihlásiť? 

Viac o stážach a o tom, ako sa prihlásiť sa dozviete na tejto stránke. Stáže Roberta Schumana pre absolventov vysokých škôl začínajú 1. marca 2018 a prihlásiť sa na ne môžete od 15. augusta do 15. októbra polnoci.

O dac

Odporúčame pozrieť

Europska unia

Súhrnná správa o činnosti EÚ v roku 2023

Komisia uverejnila súhrnnú správu o činnosti EÚ za rok 2023. V roku 2023 EÚ naďalej …

Consent choices