Sulik
Europoslanec Richard Sulík. PHOTO: © European Union- EP.

Richard Sulík: Poctivý politik by radšej býval v požičanom karavane ako v byte Ladislava Bašternáka

Robert Fico klame, ak tvrdí, že si „veľmi intenzívne“ hľadá nové bývanie. Tvrdí to najsilnejšia opozičná strana Sloboda a Solidarita.

„Je nemysliteľné, že trojnásobný bývalý predseda vlády, ktorý riadil štát, si nedokáže ani po rokoch nájsť primerané bývanie. Je nemysliteľné, že sa stále nevysťahoval z bytu daňového podvodníka, ktorému sa za jeho vlády darilo páchať podvody bez vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti,“ uviedol predseda SaS Richard Sulík.

Ficovo vysvetlenie, že vždy, keď objaví vhodný dom, objavia sa aj pochybní ľudia, ktorí ho v minulosti vlastnili, je výhovorka na úrovni politického suterénu. „Je to zároveň dôkaz, že predseda Smeru-SD považuje občanov Slovenska za mentálne retardovaných,“ hovorí R. Sulík.

„Vždy sme vyslovovali pochybnosti, či luxusný byt v komplexe Bonaparte nie je už Ficov byt, ktorý získal od Bašternáka výmenou za jeho beztrestnosť. Aktuálne vyhlásenie Roberta Fica naše domnienky zosilňuje. Poctivý politik by radšej býval v požičanom karavane ako v byte Ladislava Bašternáka. To, samozrejme, neplatí o Robertovi Ficovi, ktorý dostal mafiu priamo na úrad vlády,“ uzavrel R. Sulík.

Viac..  Podpredseda EP Hojsík: Reakcia na lživé obvinenia Fica

O dac

Odporúčame pozrieť

Podpredseda EP Hojsík: Reakcia na lživé obvinenia Fica

Stanovisko podpredsedu Európskeho parlamentu Martina Hojsíka, v ktorom reaguje na vyjadrenia premiéra Roberta Fica k …

Consent choices