Skončil/a si školu, ale nemáš dostatok praktických skúseností? Získaj ich v Medzinárodnej federácii organizácií pre práva na reprodukciu v Bruseli!

IFRRO – Medzinárodná federácia organizácií pre práva na reprodukciu je sieťou organizácií kolektívneho riadenia a asociácií tvorcov i vydavateľov v oblasti textov a obrazov. Sekretariát spoločnosti so sídlom v Bruseli ponúka stáž v oblasti práva a európskych záležitostí na obdobie 6 mesiacov od 27. augusta 2018 (mesačný plat 250 Eur + doprava).

Táto prax je dôležitá pre každého, kto hľadá profesionálne skúsenosti súvisiace s medzinárodným vývojom v oblasti autorských práv, ktoré majú vplyv na autorov, vydavateľov a organizácie spoločného trhu povoľujúc sekundárne využívanie ich obsahu.

Stážista bude vykonávať:

  • Monitorovanie legislatívnych aj nelegislatívnych činností, identifikovanie kľúčových otázok a analýzu ich vplyvu na členov IFRRO;
  • podporu verejných záležitostí medzinárodnej federácie vrátane prípravy informačných stretnutí, komunikačných plánov a monitorovanie politických diskusií, ktoré sa konajú v EÚ inštitúciách;
  • prípravu článkov na webové stránky;
  • vykonávať výskum na pozadí podpory celkovej činnosti IFRRO;
  • administratívnu a organizačnú činnosť.

Požiadavky:

  • Vysokoškolské vzdelanie v politickej alebo právnej oblasti;
  • mať znalosť o EÚ inštitúciách + právne činnosti;
  • vynikajúce znalosti anglického jazyka v písomnej aj ústnej podobe;
  • dobré technické znalosti (Word, Excel, PowerPoint).

V prípade záujmu posielajte svoje CV a motivačné listy na emailovú adresu manuela.francesia@ifrro.org s predmetom správy: Application Intern + vaše meno, najneskôr do 2. júla 2018.

Upozorňujeme, že stáže IFRRO sú otvorené len pre kandidátov registrovaných na univerzite, preto musí byť podpísaná zmluva medzi Medzinárodnou federáciou organizácií pre práva na reprodukciu a domácou univerzitou študenta.

Viac informácií nájdete TU. 

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Kováčová.

O mib

Odporúčame pozrieť

spotrebice

Neviete zohnať opravára spotrebičov? Europoslanci prijali smernicu, ktorá to zmení

Máte pokazenú práčku, mixér, či telefón a radi by ste si ho dali opraviť? Lenže …

Consent choices