Zaborska
Europoslankyňa Anna Záborská. PHOTO: © European Union- EP.

Lietadlo s europoslankyňou Záborskou začalo horieť na ranveji

Horúce chvíľky v lietadle dnes zažila slovenská europoslankyňa Anna Záborská. Tesne pred odletom pravidelného ranného spoja z Viedne do Bruselu s odletom o 7.05 začalo na palube lietadla horieť. Našťastie sa oheň nerozšíril, takže cestujúci aj posádka vyviazli bez zranení.
 
„Už sme rolovali, keď lietadlo zastalo a z kokpitu sme zacítili zápach. Zároveň sme videli, ako letušky zvážneli a rýchlo si obliekli ochranné vesty. V sprievode hasičských áut sa potom lietadlo vrátilo k letiskovej budove a nás evakuovali,“ zdôraznila Anna Záborská.
 
Po núdzovej evakuácii využila slovenská europoslankyňa ponuku leteckého prepravcu a presunula sa do Budapešti, aby sa čo najskôr dostala do práce.
 
„Tento týždeň máme v Európskom parlamente rokovania výborov a čaká nás aj množstvo hlasovaní. Stratený čas mi preto bude chýbať, ale som rada, že všetko nakoniec dobre dopadlo. Technika môže zlyhať, o to viac by som sa chcela poďakovať posádke lietadla aj všetkým, ktorí v tejto situácii konali naozaj profesionálne,“ dodala Záborská.
Viac..  Poberatelia dôchodkov mimo EÚ musia do 15. apríla doručiť Potvrdenie o žití

O dac

Odporúčame pozrieť

Zaborska

Buďte s nami pri eurovoľbách, staňte sa členom okrskovej komisie za Kresťanskú úniu

Už 8. júna 2024 nás čakajú voľby do Európskeho parlamentu. Ak máte záujem o členstvo v okrskovej komisii za …

Consent choices