Reprofoto: Andrea Bocelli

Z talianskej metropoly koncert pre ľudí z celého sveta. Andrea Bocelli spieval naživo z vyľudneného Milána pre celý svet!

Famózny  taliansky tenorista sa rozhodol urobiť nádherné gesto a povzbudiť ľudí v týchto ťažkých časoch. Na Veľkonočnú nedeľu zaspieval naživo koncert z prázdnej milánskej katedrály, ktorý sa vysielal online. 

Superhviezda Andrea Bocelli je jedným  z najslávnejších operných spevákov súčasnosti. Jeho  albumy sa predávajú po celom svete,  predalo sa už viac ako  70 miliónov kópií. Znakom uznania jeho majstrovstva bolo  v roku 2010 umiestnenie jeho mena na hollywoodsky chodník slávy .    

Jeho koncert sa konal na severe   Talianska v Miláne, v meste, ktoré je najviac postihnuté  pandémiou, ktorou sa už po celom svete nakazilo viac ako 1,8 miliónov ľudí.

Bocelli pre denník Il Corriere della Sera  sa vyjadril , že „to nie je koncert, ale skôr príležitosť modliť sa spolu“.Jeho koncert nebol iba nezabudnuteľným zážitkom, ale aj charitatívnym činom .Výťažok z koncertu totiž venoval talianskym nemocniciam.

Viac..  Raňajkové jedlá: EP prijal pravidlá pre lepšiu informovanosť spotrebiteľov

Ak ste si ho nestihli pozrieť, celý živý koncert je tu:

 

 

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Európska agentúra pre lieky: Koronavírus je stále hrozbou

Ochorenie COVID-19 zostáva hrozbou, aj keď už nepredstavuje celosvetový stav núdze. Uviedla to v utorok …

Consent choices