koronavirus
Ilustračné PHOTO: © European Union.

Systém eKarantény sa rozširuje o ďalšie zariadenia, podporu schválil aj Apple

BRATISLAVA / Za uplynulých 24 hodín v našej krajine nepribudol žiaden nový prípad, dokopy tak je na Slovensku 1 520 potvrdených prípadov koronavírusu SARS-CoV-2. Naša krajina nehlási žiadne ďalšie úmrtie, nákaze teda dokopy podľahlo 28 ľudí. Ako informuje Národné centrum zdravotníckych informácií, hospitalizovaných je aktuálne 59 pacientov. Počet vyliečených stúpol o 6, ich celkový počet je aktuálne 1 338.

Celkový počet pozitívne testovaných na vírus SARS-CoV-2 je v našej krajine 1 520Na Slovensku evidujeme celkovo 28 obetíPočet vyliečených pacientov stúpol o 6 na 1 338. Na Slovensku bolo vo štvrtok vykonaných 1 848 testov.

Podľa Národného centra zdravotníckych informácií je aktuálne hospitalizovaných 59 pacientov, u 6 pacientov sa Covid-19 potvrdil. Na Jednotke intenzívnej starostlivosti sa nachádza jeden pacient, na umelej pľúcnej ventilácii sa aktuálne nenachádza žiaden pacient.​ Piati pacienti sa nachádzajú na infektológii.

Viac..  ECB: Zavedenie osobitného odvodu pre banky mala sprevádzať dôkladná analýza

Systém eKarantény sa rozšíri o ďalšie zariadenia, podporu schválila už aj spoločnosť Apple. Informoval o tom predseda vlády Igor Matovič na svojom profile na sociálnej sieti.

Viac informácií sa dozviete na spravodajskom portáli www.noviny.sk

O dac

Odporúčame pozrieť

Slovensko

Členstvo v Únii prinieslo Slovensku tisícky projektov a investícií vo výške 30 miliárd eur

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár v utorok otvoril sériu podujatí, …

Consent choices