Chcete pracovať ako európsky konzultant v oblasti verejných záležitostí? Spoločnosť Afore Consulting vám ponúka možnosť pracovať v medzinárodnom tíme v Bruseli

Spoločnosť Afore Consulting prijíma mladých spolupracovníkov, aby sa pripojili k tímu európskych konzultantov v oblasti verejných záležitostí. Budete súčasťou špičkového nezávislého európskeho poradenstva v oblasti verejných záležitostí zameraných na finančné služby, reguláciu a politiku. Spoločnosť rozvíja tiež udržateľné financie, finančné a digitálne odvetvia.

Vašou prácou bude:

-monitorovanie a zhromažďovanie spravodajských informácií o prioritných otázkach;
-brífing klientov a príprava informácií;
-účasť na konferenciách, podujatiach a písanie správ;
-príprava správ a analýz o problémoch finančných služieb;
-organizovanie rôznych podujatí;
-stretnutia klientov a konferenčné hovory.

Výhody

Vynikajúce vzdelávacie prostredie, kde môžete získať praktické skúsenosti so službami klienta, vývojom politík a budovaním sietí;
Intelektuálne náročné a dynamické prostredie spolu s naším tímom vysokokvalifikovaných konzultantov. Príležitosť dozvedieť sa viac o tom, ako pracujeme ako poradenská spoločnosť, ako aj o získať zručnosti. Zmluvu na plný úväzok na šesť mesiacov podľa belgického práva. Pokiaľ by to bola obojstranne výhodná skúsenosť, radi by sme zmluvu predĺžili.

Aký by mal byť váš profil?

Musíte mať magisterský titul v relevantnej oblasti, ako je politika, právo, ekonómia alebo európske štúdie. Máte záujem zdokonaliť svoje zručnosti ako európskeho konzultanta pre verejné záležitosti. Musíte mať vynikajúcu angličtinu, byť organizovaný a pohodlne pracovať ako súčasť multikultúrneho tímu. Najlepšie bude ak máte skúsenosti s prácou v Bruseli, či už ako stážista v jednej z európskych inštitúcií alebo v inej poradenskej či obchodnej asociácii.

Žiadosti posielajte pomocou e-mail, ako prílohu priložte krátky motivačný list o vás a samozrejme životopis na adresu recruitment@aforeconsulting.eu. Kontaktovaní budú len tí uchádzači, ktorých pozveme na pohovor. Žiadosti posielajte do 26. júna 2020.

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.
Consent choices