krizovy stab
Krízový štáb zdroj: FB Robert Mistrík

Včera skončil krízový štáb, Mistrík však dodal, že nás čakajú neľahké časy

Permanentný krízový štáb včerajším dňom skončil. Po uplynutí núdzového stavu sa ruší aj krízový štáb, ktorý zasadal, aby riešil situáciu ohľadom pandémie koronavírusu na Slovensku.

„Urobili sme maximum, dali sme do toho čo bolo v našich silách, no necítime sa majstri sveta, pokorní ľudia vedia, že veci sa vždy dajú robiť lepšie. Zožali sme pochvalu, aj kritiku, ale robili sme to so srdcom a jedno nám nik nezoberie, pomohli sme ochrániť krajinu pred vírusom.“ napísal na svoj Facebook člen krízového štábu Robert Mistrík.

Krízový štáb bol zriadený 23. marca aby koordinoval postup v rámci opatrení s novým koronavírusom.

Robert Mistrík sa ďalej poďakoval členom krízového štábu. „Veľká vďaka celému tímu, kde som mimochodom pred tromi mesiacmi až na jedného človeka nielenže nikoho nepoznal, ale nikdy predtým ani nestretol. Na konci sme boli zohratý, zomknutý, jednoliaty a zocelený tím, lekári, manažéri, vojaci, policajti, požiarnici, poslanci, úradníci, vedci a zopár ďalších profesií.“

Na koniec dodal: „Čakajú nás neľahké časy a my sa teraz rozchádzame pomáhať Slovensku už samostatne. No my nikam neodchádzame.“

HNUSOBU SME ZASTAVILI

Dnešným dňom sme zavŕšili prácu v Permanentnom krízovom štábe. Urobili sme maximum, dali sme do…

Uverejnil používateľ Robert Mistrík Piatok 12. júna 2020

 

Viac..  Európsky parlament prijíma preukaz pre osoby so zdravotným postihnutím pre celú EÚ

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Komentár Marca Németha: Rútime sa do záhuby, politici idú cez mŕtvoly, ale aspoň školy sú otvorené

Na Slovensku zažívame déja vu spred roka. Situácia v našej krajine je najhoršia na svete, …

Consent choices